Gaming

Már az ASMR videósok is rácsúsztak a PlayStation 5 DualSense kontrollerjére!


Mondjuk, tényleg egészen jó hangja van használat közben.

Azt egy ideje már tudjuk, hogy a Sony következő generációs konzolja eléggé jól sikerült, ami nem csak a megnyerő felhasználói élményben, hanem a kezdeti eladási számokban is megmutatkozott, ugyanis a legfrissebb becslések szerint kétszer annyi fogyott belőle, mint a nagy riválisnak számító XBOX Series X-ből. Ehhez nagyban hozzájárult a PlayStation 5 valóban innovatív kontrollere, amit mostanában az ASMR videósok is felfedeztek maguknak.

Bár sokaknak elsőre a ‘szexi csajok mikrofonba suttognak’ koncepció jut erről eszükbe, pedig az ASMR-ben a legkülönfélébb hangulatokat és helyzeteket lehet megidézni, ami többek számára még akár pihentető is lehet. Persze, ehhez nem árt egy 3D mikrofon, amivel rendkívül jó minőségben lehet megmutatni, hogy például milyen hangokat ad ki a DualSense, amikor aktiválódnak a haptikus visszajelzések.

A teljes élményhez viszont nem meglepő módon kézben kell tartani a kontrollert, ami nagyszerűen át tudja adni a játékon belüli történéseket. Pontosan erre fog építeni az Arkane Studios berkeiben készülő Deathloop is, amiben a fegyverek viselkedése és a karakterünk mozgása is sokkal jobban átélhető lesz a vadiúj funkció által.

Igazán különleges játékélményt hoz a PlayStation 5 DualSense kontrollerével a Deathloop!

Ezek után pedig már csak azt reméljük, hogy még több fejlesztőcsapat fog rákapni a DualSense funkcióira és sok játékban fogják a lehető legkreatívabban implementálni. Mire pedig ez megtörténik, addigra már jó eséllyel mindenkinek jut majd a konzolból.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva