Gaming

Napokon belül Nintendo Switch-re is megjelenik végre a Doom Eternal!


Egy Nintendo-ra sem jelent meg annyi Doom, mint a Switch-re!

A Nintendo az utóbbi időben, de talán inkább a Wii U óta igen aktívan nyitott a felnőtt közönségre is. A megváltozott iránynak köszönhetően olyan játékok jelenhettek meg a Switch-re, mint a The Witcher 3, a Metro, a Bioshock, a Wolfenstein, vagy hogy még durvábbakat is említsek, a Mortal Kombat és a rebootolt Doom.

Ez utóbbi egyébként egészen különlegesnek is számít, hiszen a Nintendo 64 óta, egészen pontosan 1997 óta nem jelent meg Doom játék a jápánok konzoljaira, míg Switch-re hirtelenjében nem kevesebb mint kettőnek is örülhetünk.

Pár napon belül, december 8-án ugyanis megjelenik Nintendo Switch-re is az év legjobb lövöldéje, a Doom Eternal!

A hordozható konzolra készült port természetesen szerényebb külsővel érkezik mint a nagygépes iterációi – persze azért így sem kell szégyenkeznie, a konzol paramétereihez képest egészen pazarul néz ki -, cserébe viszont minden játékmódot – kampányostól, multiplayerestől – hiánytalanul vihetünk magunkkal bárhova. Üröm az örömben, hogy a játékot egyelőre kizárólag digitálisan vásárolhatjuk meg, illetve a nemrég megjelent ‘The Ancient Gods: Part One’ kiegészítőt sem tartalmazza, az ugyanis csak valamikor jövőre fog megérkezni hozzá.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva