Call of Duty

Vigyázzatok, mert egy bug miatt pályán kívülről is lelőhetnek Nuketown-on! | Cold War


Egy bug miatt olyan helyről kempelhetik szét a meccset, ami nem is tartozik a pályához!

A Cold War multis rajtja nagyjából hasonlóra sikeredett, mint ahogyan a Warzone szezonjai is indulnak, és sajnos nem pont pozitív értelemben. A Treyarch játékában is hasonlóan ipari mennyiségű hibával találkozhatunk, igaz, ezeket a fejlesztők próbálják folyamatosan javítani, de ennek ellenére néha úgy tűnik, mintha soha véget nem érő macska egér harcot vívnának.

Most például egy olyan extrém hibára bukkantak, ami miatt egészen hamar pokollá válhatnak a Nuketown-on vívott meccsek.

Történik ugyanis, hogy a Cold War-ba egyébként újonnan bekerült pályájának egy részén viszonylag egészen könnyedén kisétálhatunk. Ezzel persze alapvetően nem lenne probléma – gondolhatnánk, hiszen a pálya elhagyásakor elindul a visszaszámlálás, mely lejártakor ingyen halál a jussunk. A gond csak az, hogy a Nuketown kerítésén túl egy kisebb területen abbamarad a számlálás, mert azt is a pálya részeként érzékeli.

Milyen szerencse, hogy erről a zsebkendőnyi területről pont rálátni a pálya egyik egészen fontos részére, fordítva viszont már kevésbé…

A hiba javításáig egészen biztosan sokan fognak kimászni oda, hogy aztán etikátlan módon ‘kempeljék’ szét a meccset, ezért kiváltképp javaslom, hogy addig különösen figyeljetek oda, ugyanis könnyen megbújhat a kaktuszok árnyékában valaki.

Egészen zseniális retro easter egg-el érkezik a ’84-es Nuketown! | Black Ops: Cold War

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva