League of Legends

28 item és 28 hős változik a következő frissítésben

ujsagiro - 3 éve

Megvan, pontosan milyen változásokra lehet számítani.

Mark Yetter, a League of Legends vezető dizájnere a szokásához híven posztolta, hogy mi fog történni a következő frissítésben, ami ezúttal a december 9-én érkező 10.25. Az történik, ami mindig, most viszont elég nagy léptékben, úgy fest, hogy a Riot elég sok dolgot felfedezett, amelyek nincsenek egyensúlyban. Általában nem nyúlnak 10-nél több karakterhez, most viszont 28 tárgy és hős változik.

A változó karakterek.

Összességében elmondható, hogy olyan karaktereket buffolnak, akik túlságosan legyengültek az előszezonban, ilyen például Yone és  Yasuo, akik rendesen megsínylették a változásokat. Természetesen Kayle-t nerfelik, ő jelenleg két ösvényen is a legerősebb 10 között van.

A változó itemek.

Észrevehető volt, hogy a legtöbbet nyerő karakterek között nagyon kevés az ADC és a support, így nem csoda, hogy az ő tárgyaikat erősítik a leginkább. Remélhetőleg ezekkel a változtatásokkal nagyobb rend lesz a játékban, és az egy hónap múlva(január 8-án) érkező 11. szezonra sikerül kiegyensúlyozniuk a dolgokat annyira, hogy az éles ranked meccseken már ne legyen ebből gond.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva