Gaming

A híres magyar e-sportoló, Bereznay Dani a HELL ENERGY szponzoráltjaként folytatja pályafutását!


A TheVR-os srácok után újabb nagy névvel gazdagodik a csapat.

Bár ez az év rengeteg kellemetlen meglepetést tartogatott számunkra, azt azért nem szabad elfelejteni, hogy hazánk egyik legeredményesebb e-sportolója, Bereznay Dani csúcsformában száguldott végig a virtuális aszfalton. Márciusban ugyanis arról írhattunk nektek, hogy megnyerte az Ausztrál Nagydíj-pótlót, április óta már nemzetközi szinten is kiemelkedő játékosnak tartják, most pedig egy olyan magyar szponzort kapott maga mögé, akinek hála még több nagyobb sikert érhet majd el.

Az Alfa Romeo Racing versenyzője ugyebár 7 évesen kezdte pályafutását, de 18 évesen robbant be először a köztudatba, amikor a Mercedes-AMG Petronas Forma-1-es csapatának színeiben már a legelső szezon alatt megnyerték a hivatalos konstruktőri bajnokságot, valamint egyéniben pedig a dobogó második fokára állhatott. Dani azonban ment tovább megállíthatatlanul, így később az ezüstöt aranyéremre cserélve lett a legnépszerűbb online bajnokság világbajnoka.

Így hát nem csoda, hogy az Alfa Romeo mellett legutóbb a HELL ENERGY figyelmét is felkeltette, amivel kapcsolatban így nyilatkozott a népszerű energiaital kreatív marketingigazgatója: „Óriási fegyvertény számunkra, hogy Bereznay Dani HELL szponzoráltként folytatja pályafutását. Mindenképpen szerettünk volna a streamereink mellé egy hivatásos e-sportolót, és Dani személyében tökéletesen megtaláltuk azt a személyt, aki mellé oda tudunk állni és közösen még nagyszerűbb eredményeket érhetünk el.”

Természetesen Dani is megosztott pár gondolatot a nagyszerű bejelentéssel kapcsolatban: „Nagyon megörültem, amikor megkeresett a HELL ENERGY az együttműködés lehetőségével. Mivel egy 100%-ban magyar tulajdonú cégről beszélhetünk, akik igen innovatívak is, ezért nem gondolkoztam sokat az ajánlaton. A megbeszéléseken egy igen vonzó tervet vázoltak fel számomra és mindenképpen szerettem volna részese lenni a projektnek.”

A lépésnek hála egyébként a Magyarország legnagyobb játékos közösségét felépítő TheVR szponzorálása mellett Bereznay Danival bővül a HELL ENERGY által támogatott játékosok köre, ami reményeink szerint sok szórakoztató reklámkampányban és e-sport aktivitásban fog a jövőben mutatkozni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva