Akciók

Hihetetlen kedvezményekkel zsákolhatsz be legendás PlayStation játékokat!


Akár 70%-kal olcsóbban vásárolhatsz be magadnak december 23-ig.

Most már tényleg közeleg az év vége és vele együtt az az ünnepi szezon, ami alatt a jelentősen megnövő szabadidőnkben pörgethetjük majd a jobbnál jobb játékokat. A PlayStation tulajdonosok számára ebben segít a Sony, aki nem csak remek címeket ad a PlayStation Plus előfizetőinek, hanem több remek alkotást is leárazott, hogy rendkívül olcsón csaphassunk le rájuk.

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a több héten keresztül futó akcióban gyakorlatilag minden játékos megtalálhatja a maga számítását. Az egyjátékos történetek kedvelőinek jó hír, hogy az Assassin’s Creed Origins csupán 4835 forint, az Assassin’s Creed Odyssey 6155 forint, a Monster Hunter World 4490 forint, az Uncharted: The Nathan Drake Collection 3545 forint, míg a személyes kedvencünknek számító Dishonored széria 7500 forintért csíphető meg.

A bankkártyáinkat rendesen megbűvölő kínálatban vannak még bőven nagyszerű ajánlatok, hiszen például a Dark Souls III 5245 forint, a Bloodborne 3895 forint, a Resident Evil 7 Gold Edition 7495 forint, a Tomb Raider: Definitive Edition pedig mindössze 1065 forint. Többjátékos címekből viszont nincs most annyira sok, de azért itt van a Battlefield 4 3190 forintért, a Dead By Daylight 4235 forintért, a F1 2019 3400 forintért és a FOR HONOR 3130 forintért.

Zseniális játékokat és extra meglepetést hoz a PlayStation Plus az év utolsó hónapjára!

Az év végi leárazás összes ajánlatát ezen a linken tudjátok megnézni, illetve ne feledjétek, hogy a rendhagyó akció december 23-án ér majd véget.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva