Egyéb

Napokon belül érkezhet az Uncharted mozi első előzetese!


Vajon az Uncharted mozit elkerüli majd a videojáték adaptációs átok?

A hír majdnem annyira hihetetlen mint elmondani, hogy 8 év után tényleg megjelenik a Cyberpunk 2077, de képzeljétek, hogy majd egy évtizedes hánykódást követően az Uncharted mozi is kezd révbe érni, sőt, hamarosan az első előzetest is bemutathatják.

Legalábbis nagyon úgy tűnik, ugyanis – többek között – a The Game Awards állandó házigazdája, Geoff Keighley árulta el, hogy a december 11-én megtartott videojátékos díjátadó gálán a Nathen Drake-t alakító Tom Holland is fel fog majd tűnni, mindezt pedig a színész egy kosztümös képével illusztrálta.

A film munkálatai viszont már októberben befejeződtek, így könnyen lehet, hogy ez idő alatt már rendelkeznek bemutatható anyaggal is. Ez persze nem jelenti egyenesen azt, hogy láthatunk is valamit a jövő nyárra datált filmből, mindenesetre aligha találnának jobb alkalmat a nézettségben már az Oscar-díjátadót is lehagyó The Game Awards-nál.

A filmet egyébként a Zombiland és a Venom rendezője, Ruben Fleischer álmodja vászonra a Pókember sztárja mellett olyan színészekkel a fedélzeten, mint Mark Wahlberg (Sully) és Antonio Banderas. Mindez persze egyáltalán nem garancia a sikerre, láthattunk már hasonló stábbal rendelkező adaptációkat csúnyán elbukni, mi azért reménykedünk, hogy az Uncharted mozit elkerüli a videojátékból készült filmeket sújtó átok, és nem esik csorba az egyébként zseniális sorozat renoméján.

Ez persze csak az én véleményem, de személy szerint nem raknám magasra a képzeletbeli nívópálcát. Mark Wahlberg ugyan nem egy korszakos színészzseni, azért bőven akadnak említésre méltó filmjei a portfóliójában. Nos, az adaptációk nem ezek közé tartoznak, ugyanis a Transformers filmek csupán látványban voltak képesek kiemelkedni a középszerű mozik tengeréből, de a főszereplésével készült Max Payne finoman szólva sem ugrotta meg még az említésre méltó titulust sem. Az ő jelenléte lehet egy rossz ómen, ha a videojáték adaptációs átok nem lenne elég…

(Borítókép: Screen Rant)

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva