Gaming

Az Xbox Game Pass eddig csak bemelegített, lesznek még meglepetések az ünnepi szezonban!


Játékokkal teli ünnepeket ígér az Xbox Game Pass!

A Microsoft egészen felcsavarta a hatásfokmérőt, ugyanis nem elég, hogy november elején megérkezett a Game Pass kínálatába az EA Play a maga 80+ játékával, de örülhetünk a fokozatosan bekerülő Bethesda játékoknak is, sőt, mindezeken felül érkeznek újabb tartalmak, legutóbb például 16 másik játék mellett a Control-t kezdhetik nyüstölni az előfizetők.

És ez még csak a bemelegítés volt!

Mindezt egy egészen hangulatos és végtelenül cuki gémer kutyás előzetessel koronázzák meg, mely egyben felkészít minket a ránk váró irdatlan játékcunamira is!

https://www.youtube.com/watch?v=nIACub_0bxI

Az Xbox Game Pass marketinges vezetője, Matt Percy azt találta mondani, hogy még csak most kezdenek el igazán bemelegedni, ugyanis az ünnepi szezonnal együtt egészen izgalmas dolgokat tartogatnak a Game Pass előfizetők számára.

Azt persze nem árulták el, hogy pontosan mivel készülnek, arra viszont biztosan számíthatunk, hogy a napokban befejeződött bitang nagy Black Friday akciót egy még annál is nagyobb karácsonyi vásár követi majd, melyben az utóbbi idők legjobbjai nagy eséllyel helyet fognak kapni.

Mivel a Game Pass kínálatába újonnan érkező játékok december 10-el bezárólag mind bekerülnek, a karácsonyt megelőző héttel kezdetét is veheti az Xboxos ajándékozás.

Mivel a részletekről egyelőre nem tudunk semmit, ezek csak felvetések, mindenesetre Matt szerint komoly bejelentésekre számíthatunk az Xbox Game Pass fronton, amit mi már alig várunk! (Én például tudnék örülni pár Ubisoft játéknak is!)

Nem csatlakoztál még a Facebook-os csoportunkhoz? Mire vársz még, katt a képre!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva