Counter Strike

Hétvégén folytatódik a MEB CS:GO négyes tornája, nézd nálunk a legjobb magyar csapatokat!


Valakitől ezúttal már el is búcsúzunk!

Múlt hétvégén lezajlott a Magyar Esport Bajnokság CS:GO Final Four szakaszának első fordulója, így most vasárnap már a felső ági döntő, illetve az alsó ági elődöntő kerül terítékre. A legjobb magyar csapatok mérkőzéseit továbbra is a Metabro hozza el, ezúttal vasárnap 17 órától!

Emlékeztető: a verseny lebonyolítása

Nemzeti Gaming és eSport Sportági Szövetség (NGES) által szervezett Magyar Esport Bajnokság (MEB) CS:GO versenye két nyílt kvalifikációt, egy zárt kvalifikációt és egy Final Four névre hallgató négyes tornát foglal magába.

A nyílt kvalifikációkról 2-2 csapat bejutott a zárt kvalifikációba, négy meghívott csapat mellé. Ebből a nyolcas mezőnyből négy csapat jutott tovább a végső szakaszra, ahol jelenleg is játszanak, méghozzá egymillió forintos összdíjazásért.

A következő forduló párosításai. Kezdés vasárnap 17:00-kor!

Final Four – ahol már csak a legjobbak maradtak!

A verseny utolsó állomása november 28-án vette kezdetét és egészen december 19-ig tart majd. Az első összecsapásokon a BEE 2:0-ra győzte le a Honvédot, míg a Budapest Five 2:1-re nyert a Positive Vibes ellen. A győztesek vasárnap a nagydöntőért küzdhetnek, míg a vesztesek a kiesés elkerüléséért játszanak.

A négyes torna résztvevői:

  • Budapest Five: torzsi, kory, coolio, kolor, fleav
  • Lenovo Legion Honvéd: Camper, arbie, sebi, Kamion, C7upiX
  • Békéscsabai E-sport Egyesület: gubi, ultra, nestlaren, sl3nd, er9k
  • Positive Vibes: gejmzilla, SHIFTZZZ, tömli, Dementor, bibu

A Final Four összesen négy játéknapot ölel át, közte négy BO3-as és két BO5-ös mérkőzéssel. Az összdíjazás nem kevesebb, mint 1 millió forint, a történéseket pedig továbbra is a Metabro csatornáján lehet majd figyelemmel követni. Találkozunk vasárnap 17 órakor!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva