Gaming

Hosszú idő után új frissítést kapott a PlayStation 3!


Ennyi idő után sem felejtette el a Sony a PlayStation 3-at!

Szokatlan, úgy pedig sokak számára meglepő lehet, de a Sony a napokban adott ki egy újabb frissítést a maga 14 évével már tinédzserkorba lépett PlayStation 3 konzoljához. A frissítés után a hamarosan már retrónak  számító (még leírni is furcsa) masina újabb típusú Blu-ray lemezek lejátszására is alkalmassá válik, így ha valaki ilyen módon mozizna otthon, akkor mostantól már ezt is-így is megteheti.

Persze sokakban felmerülhet – és valószínűleg fel is vetődik – a kérdés, hogy mégis mi szükség lehetett erre, a válasz pedig az, hogy a Sony felmérései és adatai szerint a mai napig akadnak használatban lévő PS3-ak szerte a világban. Ez talán azért is lehet, mert a japánok számban harmadik konzolja olyan rendszerrel rendelkezik, ami miatt jelenleg még az is megoldhatatlan feladat, hogy a PS4, vagy a PS5 egyáltalán lejátssza annak játékait, így sokan a szeretett gyűjteményük miatt megtartották.

Az persze már más kérdés, hogy mégis ki használja filmnézésre, hiszen erre a feladatra ott a PlayStation 4 és az 5, melyek már sokkal jobb felbontásra képesek mint elődjük?!

Erre a kérdésre valószínűleg az a válasz, hogy sokan használhatják még erre a célra is, ugyanis jelenleg árban hasonló, helyenként pedig még olcsóbb is lehet egy PS3, mint egy újonnan vásárolt Blu-ray lejátszó, arról már nem is beszélve, hogy a konzolt akár játékra is használhatjuk. Amellett sem lehet elmenni szó nélkül, hogy a játékgép megjelenésekor elég sokan csak azért vették meg azt, mert akkoriban még a Sony árazásával együtt is olcsóbb volt mint egy Blu-ray lejátszó.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva