Counter Strike

Operation Broken Fang: mindent az új Operationről!


Továbbfejlesztett 5v5 mód, több újítás és rengeteg új skin? Jöhet!

A Valve pár órával ezelőtt egy viszonylag nagyobb méretű frissítést adott ki az ismét egyre népszerűbb FPS játékához. A legnagyobb durranás értelemszerűen az Operation Broken Fangre keresztelt DLC, melyre már régóta vágytak a játékosok. Nézzük is mi vár ránk, ha megvesszük a 12.75 eurós belépőt!

Broken Fang játékmód

A Valve új szinte emelte a játékon belüli meccskeresést. 5v5 kompetitív játékmód, map pick / ban lehetőséggel, kizárólag az Operation Pass tulajdonosoknak, jól hangzik, nem?!

Operation Stats

A statisztikáinkat is meglehetősen szép és hasznos felületen nézhetjük majd vissza. Teljesítményünket pályákra, oldalakra, meccsekre és fegyverekre is lebontva is megtekinthetjük majd.

Heti küldetések

Természetesen ezúttal sem maradunk küldetések nélkül, minden egyes héten a múltkor már jól megismert csillagokat gyűjthetjük be különféle játékmódokban. Az adott héten megszerezhető csillagok száma ezúttal is limitálva lesz majd.

Válaszd ki a jutalmad!

Ezúttal nem egy “Battle Pass” felületen kapjuk meg a jutalmunkat. A megszerzett csillagokat az Operation Shopban költhetjük majd el, természetesen a jutalmak az adott kategórián belül véletlenszerűek lesznek majd, csakúgy mint régen!

Az új kollekciók

A Shopban több kollekció ládája is megvásárolható lesz majd, illetve természetesen kapunk egy dedikált Operation ládát is. A tartalmukat CS:GO Stashen csekkolhatod:

Ahogy említettük fentebb, a belépő 12.75 euróba kerül, ám ha szerencsések vagyunk akár a többszöröse is visszajöhet, a türelmesek pedig az Operation vége felé kedvezményes áron is beszerezhetik majd.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva