Valorant

Folyamatos harcban állnak a Valorant fejlesztői a játékélményt ellehetetlenítő smurf accokkal!


Remélhetőleg minél előbb orvosolják a dolgot.

Bár rengetegen szeretik a free to play kompetitív lövöldéket, sokakat mégis eltántorít tőlük az, hogy a legtöbb ilyen játékban csalókkal és smurf accountokat használókkal egyaránt lehet kisebb-nagyobb mértékben találkozni. Utóbbi probléma ráadásul nagyon sok fejtörést okoz mostanában a Valorant fejlesztőinek, akik a Vanguard fejlesztése mellett erre is igyekeznek egyre hatékonyabb megoldásokat kínálni, hiszen végső soron a csökkenő játékosszám komolyabb bevételkiesést is eredményezhet számukra.

Akik az átlagosnál gyakrabban pörgetik a Riot FPS-ét, azok pontosan tudják, hogy több játékos, amint elér rankedben egy ténylegesen magas szintre, ahol már túlságosan sokat kell várni egy-egy meccsre, ráadásul a sikerélmény is ritkábban jön – hiszen hasonló tudású playerekkel kell megküzdeni -, akkor inkább indít egy teljesen új accot, amivel látszólag minden sokkal jobb lesz. A valóság viszont az, hogy ugyan a 20 unrated meccs során, amit direkt elveszít, vagy végig AFK-zik az illető, gyakorlatilag a többi csapattárs élményét rontja el pusztán azért, hogy rövid idő alatt nála jóval alacsonyabb szintű játékosokkal kerülhessen össze és lőhesse őket halálra.

Ebben az esetben sok felhasználó számára teljesen reménytelennek tűnik a ranked meccsek általi előrelépés, hiszen nem értik, hogy a kezdeti tudásuknak és tapasztalatuknak amúgy megfelelő alacsonyabb szinten miért nem tudnak boldogulni. Szerencsére a Riot munkatársainak is szemet szúrt a dolog, akik az 1.14-es frissítéssel próbáltak rá megoldást találni úgy, hogy arra kényszerítik a smurf accounttal játszókat, hogy ne csak lejátszaniuk kelljen a mérkőzéseket, hanem meg is nyerniük. Emellett sokkal jobban fogják büntetni a jövőben az AFK-zásokat, amik a mára eléggé haszontalan queue cooldownok mellett rankot érintő büntetésekkel és szélsőséges esetben bannolásokkal fognak kiegészülni.

Végre lehet örülni: Sage erősítést kap a Valorant 1.13-as frissítésével!

Nyilvánvalóan a smurfölést hosszú idő lesz megállítani, de sokan már annak is örülhetünk, hogy folyamatosan megpróbálják ezeket a játékosokat ellehetetleníteni. Az pedig már csak hab a tortán, hogy a 20 unrated meccs alatt folyamatosan feedelőkkel is megpróbálnak valamit kezdeni, mivel ez is alaposan beárnyékolja a sokak által amúgy élvezetesnek tartott játékmenetet.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva