Akciók

Egyszerre két zseniális szerepjátékot ad ingyen az Epic Games Store csapata!


Időmilliomosoknak mindkettő kiváló befektetés.

A játékipari szereplők kezdenek ráfordulni az ünnepi szezonra, hiszen nem elég, hogy a Good Old Games oldalán pénzköltés nélkül zsákolhatjuk be a The Witcher legendás első részét, amíg az Epic Games Store csapata minden idők egyik legjobb indie platformer játékát adja most ajándékba. Ám az élet itt azonban egyáltalán nem áll meg, ugyanis legközelebb egyszerre két zseniális alkotással fognak kedveskedni nekünk.

Az egyik az Obsidian Entertainment fejlesztőcsapatának klasszikus RPG-je, a Pillars of Eternity, aminek felújított változatát tudjuk majd hamarosan ingyen bezsákolni. Sokat elmond a játékról, hogy átlagosan 89% (!) körüli értékeléseket kapott, ami nem csoda, hiszen mellékküldetésekkel együtt több mint 60 órányi szórakozást ígér a mesélősebb szerepjátékok szerelmeseinek.

Mellette pedig az Obsidian másik gyöngyszeme, a Tyranny is hamarosan a miénk lehet, aminek Gold változatával az alapjátékot és az összes eddig megjelent DLC-t is meg fogjuk kapni. Erre már nem is kell olyan sokat várni, hiszen az Epic Games Store mostani akciója december 10. (csütörtök) 16:59-kor ér véget, így utána, 17 órától egészen december 17. (csütörtök) 16:59-ig szerezhetjük meg a felejthetetlen szerepjátékokat.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva