BoardGame

Adventi naptárba oltott karácsonyi társasjáték-nyereményzuhatag


December 24-ig minden nap lehet nyerni valamit - és sokszor elég komoly címeket - tartalompartnerünkkel, a Tarsasjatekok.com-mal.

December elsején kezdődött a minden bizonnyal eddigi legnagyobb hazai társasjáték-nyereményakció, melynek során karácsonyig, pontosabban szenteste napjáig, tehát december 24-ig minden nap kisorsolnak a Tarsasjatekok.com-on egy társasjátékot, a végén pedig egy nagyot, az 50 ezer forint érték körüli Homályrévet, egy hozzá tartozó inzertet és 3 hónapos előfizetést a legnagyobb hazai társasos Twitch-csatornára, a Fun With Geeksére, mely a legnagyobb a hazai hasonlók között.

A december 7-i, hétfői nyeremény Pierrot (vele készült nagyinterjúnk itt olvasható) idén megjelent, érdekes családi játéka, a Kerekerdőt a Piatniktól. Majd másnap, kedden jön az igazán nagy durranás, A Nyugati Királyság trilógia harmadik része, A Nyugati Királyság várgrófjai a Reflexshoptól – ehhez egyébként inzertet is lehet nyerni a szintén Giftforge-tól 19-én. Akik egyébként viszonylag kitesznek magukért, a 2-i nyeremény a slágerjáték A Mars terraformálása volt, a 14-i a szintén slágerjáték-várományos Egy szép új világ, a 20-i meg a Tiny Towns.

Lesz egyébként még – többek között – a Gémklubtól Quadropolis, A világ története, a Piatniktól Catan (Az inka birodalom felemelkedése), Bastille, Hadara, a Vagabundtól megacsomagos Claim és a saját játékuk, a Chachapoya együtt A Yapalocté-expedíció kiegészítővel.

A játék egyébként nem tudásalapú, tehát a szerencsén múlik, hogy nyersz-e, illetve azon is, hogy át tudod-e verekedni magad a belájkoltató és megosztásra felhívó oldalakon, hogy eljuss a tényleges jelentkezésig.

További részletek a Tarsasjatekok.com-on

 

December 14-én ezt nyerheted meg:

Vajon disztópia vagy utópia az Egy szép új világ társasjáték?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva