Call of Duty

Egy hiba miatt egyszerre több Juggernaut-ot hívhatnak le a játékosok a Warzone-ban!


Eggyel is piszok nehéz elbánni, na de egy komplett csapattal...

Játékosok tucatjai kezdték el követelni a napokban a Warzone legerősebb kvázi “ultimate fegyverének” eltüntetését, mivel legtöbbször az nyeri a meccseket, aki felveszi a Juggernaut dropot. Mindezt persze meg is lehet érteni, hiszen a Juggernaut páncéljába bújva valóban megsokszorozódnak nyerési esélyeink, köszönhetően a nehezen lelőhető életnek és a vele járó minigunnak.

Nos, azok a játékosok, akiknek emiatt főtt a fejük a napokban kifejezetten frusztráltak lehetnek, ugyanis egy újabb, egészen egyszerűen előidézhető hiba miatt akár teljes csapatok is bepattanhatnak a Juggernaut jelmezébe.

What is going on? from CODWarzone

Ha a fenti látványt látod a saját minimap-eden, akkor bizony nem sok esélyed maradt a meccs megnyerésére, az viszont még fájóbb, hogy mindezt mind mondtam pofonegyszerű előidézni. Nem is kell hozzá más, csak a Juggernaut drop és egy killstreak, a kettő között a megfelelő időben gyorsan váltogatva pedig már jönnek is a megsokszorozott győzelmek.

Mondanom sem kell, hogy mindez mennyire tönkre tudja tenni a csapatos meccseket, mivel így az egész Juggernaut csapatok alakulhatnak ki, mellyel szinte be is lehet biztosítani a győzelmet, ugyanis egy ilyen játékos legyűrése is komoly feladat, nem még négyé.

Mivel ez egy egészen nagy hiba, biztosak lehetünk abban, hogy az Infinity Ward fejlesztői hamarosan javítják, addig viszont érdemes lehet felfegyverkezni a csapatnyi páncél+minigun ellen.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva