Call of Duty

Két ingyenes skinnel és dupla XP hétvégével érkezik a Warzone új pályája!


Ajándékokkal megpakolva érkezik a Cold War és a Warzone első közös szezonja!

Mint ahogyan már ti is értesülhettetek róla, a Warzone és a Cold War egyesülése egy kicsit várat magára, és az eredetileg kitűzött időponthoz képest egy héttel később, december 16-án megy majd végbe. Ezt követően viszont temérdek újdonság fogadja a játékosokat, érkeznek új fegyverek, új tárgyak, új battle pass, új LTM-ek, új pálya és új kozmetikumok – ez utóbbiból kettőre ingyen le is csaphatunk majd páran.

Sokan tartanak attól, hogy drasztikus változtatásokat eszközölnek majd a játékon, ettől viszont nem kell tartani. Az Activision korábban megnyugtatott mindenkit, hogy a Warzone csak a Cold War tartalmait veszi át, annak – a Modern Warfare-hoz képest jócskán megváltozott – mechanikáját nem.

Az új pálya a Black Ops visszatérője, a Verdansknál jóval kisebb, úgy pedig sokkal pörgősebb, akciódúsabb Alcatraz “felújított” változata lesz, ami a Warzone-ban Rebirth Island-ként szerepel majd.

Ezt megelőzően viszont, december 12-től egészen a Season One rajtjáig dupla XP-t kap minden Cold War játékos, mi több, akik december 8. és 15. között szimplán csak bejelentkeznek a Treyarch lövöldéjébe két egészen remek kozmetikai csomagot kapnak ajándékba, a csúszást kárpótolandó.

Az egyik ingyenes csomag a “Field Research” Bundle, ami egy Park operátor skint, egy SMG blueprintet, egy új célkeresztet, egy charm-ot és egy calling card-ot tartalmaz, míg a másikban, a “Certified” Bundle-ben egy Garcia skin, egy AR blueprint, egy célkereszt és egy charm lapul.

Az Activision előre figyelmeztetett minden játékost, hogy a szezonfrissítés egészen méretes lesz, ezért több fordulóban ejtik meg. Az első december 8-án, a második és a harmadik pedig a Season One kezdetekor december 15. (Cold War) és december 16-án (Warzone) válik tölthetővé.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva