League of Legends

Mutatjuk, hogy alakult a MEB LoL-kupája

ujsagiro - 3 éve Címkék: league of legends, lol,

Íme, így alakul a final four!

A kvalifikációk után kialakult négy csapat túl van az első megmérettetéseken. A Team Plague nyert a Pirított Hagyma ellen, míg a Takeover elverte az eugalP maeT-et, ami után a Team Plague került egyenesen a döntőbe a felső ágon. A vesztesek közül az eugalP maeT legyőzte a Pirított hagymát, így most ott tartunk, hogy a Takeover és a eugalP maeT játszik BO5-öt vasárnap, ami után kiderül, hogy ki mérkőzik meg a Team Plague-gel az 500 ezer forintos fődíjért.

A Team Plague egyébként nagyon magabiztosan nyerte a meccseket az egész kupa során, már csak az a kérdés, hogy ki kerül melléjük a döntőbe. Itt érdemes megjegyezni, hogy a Takeover korábban 2-0-ára verte az eugalP maeT-et, ha hasonló eredménnyel zárják a vasárnapot, valószínűleg izgalmas lesz a döntő, ugyanis a Takeover és a Team Plague korábbi találkozója sem volt olyan egyértelmű.

Így jelenleg csak a Pirított Hagyma sorsa biztos, a negyedik hellyel 100 ezer forint üti a markukat, de persze ez nem a vége, ugyanis az NGES 2021-re is rengeteg versennyel készül!

2021-ben is rengeteg, magas pénzdíjazású e-sport versennyel készül a magyar játékosoknak az NGES!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva