Gaming

Nézni is fájdalmas, ahogyan a videós egy zúzógépbe veti a PlayStation 5-öt!


Már PS5-öt is darálnak...

A Microsoft és a Sony már hónapokkal ezelőtt jelezte a játékosoknak, hogy az első, de tálán a második körben is igen limitált mennyiségben lesznek elérhetőek az újgenerációs konzolok, így azok, akik nem tudták szinte azonnal előrendelni, egy ideig még várakozásra kényszerülnek.

A limitált darabszám mindeközben életre hívta  az olyan videósokat, akik úgy tesznek szert óriási nézettségre, hogy kifejezetten brutális módon teszik tönkre valamelyik, vagy mindkét konzolt. Ez nyilán azonnal triggerel szinte mindenkit, de főként azok számára lehet különösen fájdalmas, akik nem jutottak PlayStation 5-höz vagy Xbox Series X|S-hez.

Korábban ilyen volt az a videós, aki törésteszt okán földhöz csapta a két gépet, majd elegánsan hozzájuk vágott egy hűtőt és egy csákányt is. 

Az “unatkozó” youtuber szabályosan kivégezte a PlayStation 5-öt!

A napokban pedig meg is érkezett a következő olyan videó, ami a játékosok idegeit borzolja, amely a címében ugyan magában hordozza a “kísérlet” szót, megnézve viszont aligha több egy hatás és klikkvadász anyagnál. A videóban ugyanis semmi többet nem láthatunk,minthogy narráció nélkül dobozostól mindenestől egy kisebb ipari darálóba veti a PlayStation 5-öt, amire játékosok milliói ácsingóznak jelenleg.

A videó lájkszámlálója tulajdonképpen a csöndes videósnál is beszédesebb, mely jelenleg 2,7 ezer pozitív ellenében 10 ezer negatívon áll – de ezen aligha lepődik meg bárki is…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva