Akciók

A versenyjátékok és a szimulátorok szerelmesei azonnal kanyarodjanak az Xbox Store felé!


Az év végi leárazást egy könnyedebb akció előzi meg.

Pár napos kihagyással, de ma visszatért az Xbox Store heti akciója, ezúttal pedig a versenyjátékok és a szimulátorok kedvelői pénztárcáján könnyítve. Az akciót az Xbox Store-ban a szokásos ‘Ajánlatok menü’ alatt találjátok a kiemelt szekcióban egészen december 14-ig bezárólag.

Az akcióban olyan remek játékokra csaphatunk le egészen jó áron, mint a Bus Simulator, a Car Mechanic Simulator, az Antigravitator, a Grip, az Everspace, a The Final Station, vagy a The Long Journey Home – a változatosságra tehát nem lehet panasz. 

A gyerekek számára is tartogat érdekes címeket, melyek közül egészen szórakoztató lehet a Super Toy Cars 2, a Meow Motors, esetleg az All-Star Fruit Racing. Továbbá frissültek a Deals with Gold akciók is, ahol többek között bezsákolhatjuk a Mafia 2-3 Definitive Edition-t, az Assassin’s Creed Origins és az Odyssey, illetve a Far Cry 5 kiegészítőit, vagy pár száz forintért pótolhatjuk a legendás Rainbow Six: Vegas-okat és a klasszikus Splinter Cell epizódokat is.

Az akció margójára jegyzem, hogy amennyiben nem kifejezetten érintett meg a jelenlegi akció se csüggedj, ugyanis hamarosan egészen komoly év végi leárazásokra és egyéb meglepetésekre számíthatunk, legalábbis ha hihetünk a Game Pass marketing igazgatójának. Így ha most nem is, december 14. után egy jó diós (vagy mákos) bejgli mellett csemegézhetünk a legjobb címek közül.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva