Counter Strike

Magyar nyelvű közvetítéssel és a világ legjobb csapataival érkezik a BLAST Premier Fall Finals!


Hat nap, nyolc csapat, hatalmas tét és magyar közvetítés!

Alig több, mint egy hete ért véget a BLAST Premier Fall Showdown és máris itt van a folytatás, a szezonzáró BLAST Premier Fall Finals! Az esemény keretein belül a CS:GO világ krémje mérkőzik meg, mégpedig december 8 és december 13 között.

Íme néhány indok, hogy miért érdemes követned a metabro csatornáján az eventet:

  • Legjobb csapatok: a nyolc résztvevő mindegyike top10-es csapat!
  • Óriási tét: 425 ezer dolláros összdíjazás, továbbá egy spot az egymillió dolláros BLAST Premier Global Final-re!
  • BLAST Circuit: az egész éves eredményeket összegezve még további három hely kiadó a januári nagydöntőre!
  • Magyar nyelvű közvetítés: ahogy azt már megszokhattátok, a metabro jóvoltából minden BLAST eseményt magyar nyelven követhettek!

Az eseményen nyolc csapat vesz részt, akik double elimination, azaz felső/alsó ágas rendszerben fognak összecsapni. Az eseményen tehát nincsenek csoportmérkőzések, a csapatok azonnal a rájátszásban találják magukat, és a két ágnak köszönhetően mindenkinek van lehetősége egy mérkőzést elveszíteni.

A hatnapos torna első harmadában a nyitómérkőzések, majd a további felső és alsó ági mérkőzések, a hatodik napon pedig a konszolidációs döntő, illetve a nagydöntő kerül megrendezésre. A verseny végig BO3-as formátumot követ, a nyitómérkőzésektől egészen a fináléig.

A résztvevő csapatok.

A 425 ezer dollár összdíjazású Fall Finals-re december 8-13 között kerül sor, míg az események legjobban szereplő csapatait felvonultató BLAST Premier Global Finals már 2021-re esik át, egészen pontosan január 18-24 között tartják meg. Ez utóbbin ismét nyolc csapat vesz részt és összességében egymillió dollár kerül majd kiosztásra. Mindkét versenyt a metabro csatornáján tudjátok követni, sok szeretettel várunk mindenkit!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva