Counter Strike

Kispadra került JaCkz, a G2 Esports marad az ötemberes formációnál!


A francia lett a vesztese NiKo átigazolásának.

A G2 Esports úgy határozott, hogy jó lesz nekik a hagyományos felállás, azaz a továbbiakban öt játékossal fognak szerepelni és nem cserélgetnek mérkőzések között. A döntés vesztese JaCkz lett, aki egyelőre marad a szervezet kötelékében, de csak amíg nem talál új otthonra.

A G2 október végén jelentette be NiKo igazolását, a csapat pedig azóta alapvetően két felállással próbálkozott: az egyiknél JaCkz, a másiknál pedig AmaNEk maradt ki, így az tisztán látszott, hogy a többi négy játékos helye fix, és közülük kerül majd ki valaki.

Ez végül a 28 éves francia JaCkz lett, aki november 21-én, a Natus Vincere ellen játszotta utolsó mérkőzését a csapatban. A szervezethez 2018 végén került, ám az akkori felállásból (JaCkz-shox-kennyS-bodyy-Lucky) már csak kennyS játszik a G2 Esports-nál.

Azóta számos csere történt a csapatnál, amelyek mind “túlélte” JaCkz, ám ezúttal őt találták a leggyengébb láncszemnek. A francia összesen 830 HLTV mérkőzéssel rendelkezik, ebből 439-et a G2-nál játszott le, tehát azt kijelenthetjük, hogy karrierjének – minden tekintetben – legfontosabb állomását kell most elhagynia.

Legfőbb eredményei a 2019-es Champions Cup Finals és a Good Game League megnyerése volt, továbbá másodikak lettek az ESL Pro League Season 9 és az IEM Katowice 2020 során. Idén júniusban két hét erejéig világelsők is voltak, ám helyezésük folyamatosan romlott, jelenleg a kilencedikek.

A G2 idei utolsó versenye a metabro által is közvetített BLAST Premier Fall Finals lesz, ami ma délután kezdődik, ám a nexa-vezette csapat csak holnap kapcsolódik be. Nyitómeccsüket a brazil FURIA ellen játsszák majd, immáron fix kezdőcsapattal, JaCkz-zel a kispadon.

A G2 jelenlegi felállása:

France Kenny “⁠kennyS⁠ Schrub
France François “⁠AmaNEk⁠ Delaunay
Serbia Nemanja “⁠nexa⁠ Isaković
Bosnia and Herzegovina Nemanja “⁠huNter-⁠” Kovač
Bosnia and Herzegovina Nikola “⁠NiKo⁠ Kovač
France Damien “⁠maLeK⁠ Marcel (edző)
France Audric “⁠JaCkz⁠ Jug (padon)

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva