Gaming

Már a leggyengébb számítógépeken is játszhatsz a legújabb játékokkal!


Magyarországra is megérkezett a Google Stadia.

A mostani koronahelyzetben különösen örülünk annak, hogy nem kell feltétlen százezreket költenünk azért, hogy a legújabb játékokkal magas felbontásban játszhassunk. Megérkezett ugyanis Magyarországra is a Google Stadia, aminek hála akár a pusztán internetezésre használható laptopunkból is egy kiváló gamer gépet faraghatunk.

Ráadásul emellett tableten, okostelefonon, vagy akár tévén is játszhatunk a legfrissebb alkotásokkal, úgyhogy egy próbát mindenképpen megér a Google legújabb felhőszolgáltatása, amit kezdetben pénzköltés nélkül próbálhatunk ki. Fontos azonban tudni, hogy alapvetően kétféle választási lehetőségünk van: használjuk ingyenesen a Stadiát, de ugyanúgy fizetünk a játékokért, mint mások, vagy előfizetünk a Pro verziójára, ami havi 10 euróért (itthon 2990 forintért) több mint 30 játékot kínál.

Utóbbi már csak azért is megéri, mert a Stadia Pro az első hónapban ingyenesen letesztelhető, így gyakorlatilag bárki mindenféle kötöttség nélkül nézheti meg, hogy a jelenlegi internetkapcsolatával milyen lesz a régóta vágyott játékélmény. Extraként a 30 nap elteltével még egy 10 eurós kupon is jár, úgyhogy duplán megéri élni a kedvezményes próbaidőszakkal.

A TheVR-osok videótesztjéből is kiderül, hogy a Google egy rendkívül jól átlátható és emiatt könnyen is kezelhető felhasználói felülettel látta el a Stadiát, amit a billentyűzet-egér kombó mellett olyan kontrollerekkel tudunk használni, mint a PlayStation 4 DualShock, az XBOX ONE és az XBOX Series X, valamint a Google Stadia játékvezérlő. Ezeket egyébként érdemes vezetékesen használni, ugyanis így lesz a lehető legkisebb a delay, ami egy felhő alapú szolgáltatás esetén nem egy utolsó szempont.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva