BoardGame

Találtunk egy társasjátékot, ami nincs fönn a Board Game Geeken, és ami ráadásul Bob Marley-s


Reggae-zenekarunkkal világkörüli turnéra kell indulnunk benne.

Az, hogy egy társasjáték nincs fönn a Board Game Geeken, önmagában is megdöbbentő, tekintve több mint 130 ezer játékot listáz az oldal, és őszintén szólva mi még nem találtunk olyat, ami itt ne lenne megtalálható így vagy úgy.

Nos, a Bob Marley: The Game of Peace, Love and Unity sehogy nem található meg. A kettő, három vagy négy ember által játszható játékról úgy írnak, mint az “egység, a stratégia és a szerencse játéka”, ami nem föltétlen annyira, pláne, ha képeket is megnézzük, és észrevesszük a dobókockát…

De ha ezen túllépünk, mókás játékban lehet részünk. Zenekart, és hát nyilván reggae-zenekart kell alapítani, majd elindulni turnézni a világ körül. A cél, hogy minél nagyobb rajongótábort gyűjtsünk, az egészet valahogy a peace&love&unity&respect jegyében.

A szokásos meeple-ek mellett, amik reggae-s színűek, tehát sárgák, zöldek és pirosak, van turnébuszfigura is, ezekkel vannak a játékosok: a kéken szívecske, a fehéren a békejel, a narancssárgán kenderjel, a feketén pedig oroszlánfej van. A játék 50 dollárba kerül.

 

 

Fontos cím érkezik meg végre Magyarországra:

Fogy a föld, de mi van a vízzel – végre megérkezik Magyarországra az Underwater Cities

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva