Gaming

Hamarosan mobilokra is megjelenik az egyik legjobb Star Wars játék!


Egy kis karácsonyi elő ajándék a Star Wars rajongóknak!

A Bioware portfóliójának ékköveként díszeleg a 2003-as Knights of the Old Republic, ami nem csak a stúdió, hanem a Star Wars világán belül is egészen előkelő helyen szerepel. Aligha csodálkozunk azon, hogy a játék szinte azonnal kultikus státuszba került, a Bioware viszont más projektek felé vette az irányt, így a folytatást már a sokáig másodhegedűs Obsidian hozta tető alá. Noha a KOTOR 2 elődjéhez hasonlóan zseniális alkotás lett, sőt, sok helyütt még azon is túlmutatott, sokan mégis hajlamosak megfeledkezni róla – ami leginkább a LucasArts sürgetésének tudható be, mivel annyira ragaszkodtak az eredeti megjelenéshez, hogy kvázi befejezetlenül adták ki.

Szerencsére most egy nagyobb közönség számára is lesz lehetősége megismerni, esetleg újrázni a méltatlanul mellőzött folytatást, ugyanis december 18-án megjelenik iOS és Android eszközökre is.

A történet öt évvel az első felvonás után játszódik, a Jedi Rend már szinte teljesen kihalni látszik – hála a sitheknek és a fejvadászoknak -, a megmaradt jedik pedig a galaxisban szétszéledve próbálnak túlélni. Mi egy száműzött jedit alakítunk, feladatunk pedig nem más, mint felkutatni az életben lévő jediket, és megtörni a sithek uralmát. Ebbe természetesen a sötét erőhasználók is beleszólnak majd, élükön a Star Wars világának egyik, ha nem a legjobban megalkotott nagyurával, Darth Nihilus-sal.

Ugyan a Disney felvásárlását követően a történet már nem képzi a kánon részét, ha szereted a star Wars világát és még nem játszottál vele, akkor ez egy remek lehetőség lesz a pótlásra (ha igen, akkor az újrázásra), amit hamarosan bárhol elővehetsz majd. 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva