Gaming

Xboxon akár már mától játszhatunk a Cyberpunk 2077-tel!


Hackerman approved!

Hivatalosan ugyan holnap válik a nagyközönség számára is játszhatóvá, az Xboxos játékosok egy trükknek köszönhetően akár már most bevethetik magukat Night City sűrűjébe. Xbox Series X-en és S-en már egy hete előtölthető a Cyberpunk 2077, akik pedig digitálisan vásárolták meg értelemszerűen még az üzletbe sem kell besétálniuk az indításhoz, csupán meg kell várniuk az éjféli harangszót.

Igen ám, viszont a Cyberpunk premierje a világ minden táján december 10-re van kiírva, amit helyi idővel kell számolnunk. 

Igen, ez azt jelenti, ha az Xbox beállításaiban átállítjuk a tartózkodási helyünket egy olyan helyre, ahol már december 10. van (például Új-Zéland, akkor már játszhatunk is vele. Azt egyelőre nem tudni, hogy ezzel együtt le is tölthetjük-e a Day 1 patch-et, vagy várnunk kell vele holnapig, ugyanis az első tesztek alapján igencsak szükségesek lehetnek az élvezhető játékhoz. Mindenesetre ha ilyen módon szereztétek be az év, de inkább évtized legvártabb játékát, akkor jó ha tudjátok, hogy már most elkezdhettek vele játszani.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva