Call of Duty

Nagyon úgy tűnik, hogy a Season One-nal visszatér az egyik legjobb játékmód is! Cold War


Ennek bizony nagyon sokan fognak örülni!

Nagyon sokan várják, nagyon sokan örülnének neki, a Treyarch pedig nagyon jól tudja ezt, ezért egészen valószínű, hogy a Cold War első szezonjával együtt tér vissza a Call of Duty egyik legjobb, de biztosan ‘legfunabb’ játékmódja, a Prop Hunt. Legalábbis ezt állítja a népszerű CoD leaker, ModernWarzone aka. Doug Dagnabbit, aki 100%-ig biztos a mód visszatértében.

Aki nem ismeri: a Prop Hunt tulajdonképpen egy CoD-os bújócska, melynek lényege, hogy az egyik csapat tagjai mimicként bármilyen tárgynak álcázhatják magukat, hogy aztán úgy rejtőzzenek el a pályán, hogy a másik, a hunyó csapat tagjai ne találják meg őket. Ha az idő lejárta előtt sikerült mindenkit megtalálni a hunyók nyertek, ellenkező esetben pedig értelemszerűen a rejtőzködők.

A Cold War első szezonja eredetileg december 10-én vette volna kezdetét, a Warzone-nal való összeolvadás miatt viszont december 16-ra odázták. Mindez persze nem jelenti azt, hogy rögtön elérhető is lesz a játékmód, könnyen lehet ugyanis, hogy csak valamikor a szezon során egy playlist update során kerül majd be. Egyelőre viszont mindezt érdemes fenntartásokkal kezelni, ugyanis a Treyarch hivatalos bejelentéséig semmit sem jelenthetünk ki olyan magabiztosan, mint ahogyan azt tette a szivárogtató.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva