Call of Duty

Az új szezonnal egészen remek új játékmód is érkezik a Warzone-ba – íme a Resurgence!


Új pályához új játékmód is dukál!

Vészesen közelítünk a Cold War és a Warzone egyesüléséhez, így napról napra egyre többet tudhatunk meg az első szezonnal érkező újdonságokról is. A Warzone játékosok kifejezetten örülhetnek, ugyanis rég, vagy talán eddig még soha nem frissült olyan mértékben a játék, mint amekkorát december 16-tal kezdődően fog. Érkeznek az új fegyverek, új tárgyak, a rég várt új pálya és nem utolsó sorban pedig

egy teljesen új, egészen izgalmasnak ígérkező játékmód, a Resurgence.

A játékmód tulajdonképpen egy ‘last man-squad standing’-féle móka lesz, melyben a pörgős akcióé lesz a főszerep. A feladat természetesen eliminálni a szemben álló csapatot, a csavar viszont az ölések alapján változó támadó-védő felálláson lesz. Ez azt jelenti, hogyha valaki szerez egy killt, azzal együtt az egész csapata számára láthatóvá válik a lelőtt ellenfél társainak pontos pozíciója. A lelőtt játékosok viszont ezúttal nem a Gulágba kerülnek, hanem várnak a respawn-ra, melyet a ‘Rebirth Countdown’ mutat majd. Ha a számláló lejár, az összes halott játékos egyszerre tér vissza a saját csapatába – persze csak akkor, ha társai még életben vannak. 

A csapatok tehát folyamatos mozgásra és összedolgozásra lesznek kényszerítve, függetlenül attól, hogy épp ők a vadászok, esetleg a prédák. 

A Warzone-Cold War első szezonja december 16-án veszi kezdetét, melyet több turnusos frissítések, illetve dupla XP-s hétvége és ingyen skinek előznek meg. A frissítés az újdonságokon felül számos hibát is kijavít majd, de számíthatunk a fegyvermetát kicsit felrázandó egyéb módosításokra, balanszírozásokra is – melyekről 16-án a patch notes ismeretében természetesen írunk majd.

Nagyon úgy tűnik, hogy a Season One-nal visszatér az egyik legjobb játékmód is! Cold War

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva