Valorant

Második lett a need more DM a Genesis Cup Radiants versenyen!


Csak a First Strike győztese, a Heretics állta útjukat.

Nemrég ért véget a Riot első saját szervezésű Valorant versenye, a First Strike, amelyre sokan a játék első Major eseményeként hivatkoznak. Mindettől a need more DM se állt távol, akadt olyan pillanat, amikor a magyar csapat két körre volt a hőn áhított európai főtáblától.

Erről ugyan lemaradtak, de időközben bejelentették, hogy a csapat együtt marad és arra is megoldást találtak, hogy szervezeti keretek között folytathassák. Emellett meghívást kaptak a 6000 euró összdíjazású Genesis Cup Radiants-ra, amely az LVP által szervezett versenysorozat utolsó állomása.

A magyar csapat a “D” jelű csoportban kapott helyet, ahol ugyan vereséggel kezdtek, de két győzelemmel folytatták, így bejutottak a rájátszásba. Ezt követően a negyeddöntőben és az elődöntőben is nyerni tudtak és csak a fináléban hasaltak el, ahol a First Strike európai győztesétől, a Team Heretics-től kaptak ki.

A need more DM eredményei a tornán:

  • Nyitómérkőzés: 10-13 vs. Arctic Gaming (Haven)
  • Elimination: 13-11 vs. Cream Real Betis (Ascent)
  • Decider: 13-8 vs. Arctic Gaming (Haven)
  • Negyeddöntő: 2-1 vs. Axsor (Haven, Ascent, Split)
  • Elődöntő: 2-0 vs. Team Finest (Haven, Ascent)
  • Döntő: 1-2 vs. Team Heretics (Haven, Ascent, Split)

A need more DM több jó csapatot is legyőzött, ráadásul a második helynek köszönhetően 1500 euróval lettek gazdagabbak. Következő megmérettetésük a Magyar Esport Kupa rájátszása lesz, ahol hétfőn folytatódnak a küzdelmek és először a Necrotic Esports ellen játszanak majd. A mérkőzéseket a Metabro csatornáján követhetitek, sok szeretettel várunk mindenkit!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva