Counter Strike

Mapot sem tudott hozni a Honvéd a BEE ellen, megvan a BP Five ellenfele a nagydöntőben


A Bo5-ös találkozót 3 pálya alatt lezavarta a Békéscsabai Esport Egyesület.

Tegnap játszották a Magyar Esport Bajnokság CS:GO alsó ági döntőjét, melyet a Nemzeti Gaming és Esport Sportági Szövetség rendezett. A meccsen a Lenovo Legion Honvéd és a Békéscsabai Esport Egyesület esett egymásnak. Előbbi a múlt héten búcsúztatta a Positive Vibes csapatát egy 2:0-ás meccsen, utóbbi pedig a Budapest Five ellen kapott ki a felső ági döntőben. A két csapat már találkozott egymással a Final Four kezdetekor, akkor a BEE tudott győzni, tegnap sem alakult ez másképp.

A tegnapi nap folyamán Infernón indult a játék, melyet a Honvéd választott. A játék viszont sem egyénileg, sem csapatban nem ment igazán a kispestieknek, a BEE magabiztosan 16:10-re behúzta a mapot. Érkezett Mirage, ahol a második félidőben 12:8-ra vezetett a Honvéd, itt talán már mindenki kezdte elkönyvelni, hogy ezt a pályát be is húzhatják. De nem így alakult, a BEE egy 8 körös comeback keretei közt 16:13-ra megnyerte ezt a pályát is. Egyénileg itt már senki sem hiányzott egyik csapatból sem, egyszerűen csak jobb volt a BEE.

A harmadik és egyben utolsó pályán szintén jól kezdett a Honvéd. 12:6-ra vezettek már, amikor megint talált magában valami kis pluszt a Békéscsabai Esport Egyesület. Onnan pedig a comeback vonaton nem volt fék, 10 kört hozott le zsinórban a BEE, ezzel pedig az utolsó pályát is magukénak tudhatták.

A 3:0-ás győzelem után a Békéscsabai Esport Egyesület a nagydöntőbe jutott, ahol a Budapest Five csapatával mérkőzhetnek majd meg. A döntő szombaton 17:00-tól indul, nézni pedig a metabro twitch csatornáján tudjátok. A Lenovo Legion Honvéd a kiesésével a harmadik helyen zárt, ezzel pedig 150 000 forintot nyertek.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva