BoardGame

Jövőre érkezik két slágerjáték, a Ticket to Ride és a Fesztáv kombinációja


A Fly-A-Way nem meglepő módon ötször annyi pénzt gyűjtött a Kickstarteren, mint amit kitűzött.

Saloon Showdown
Két nappal a kampány vége előtt több mint kétszázötven támogató csaknem megduplázta a kitűzött 9717 dolláros célt.

Saloon ShowdownBang! és a Cash’n Guns egyfajta fúziójának tűnik. Egy vadnyugati zsugapartin kell pénzt gyűjteni benne, lehetőség szerint kártyával és furfanggal, de ha kell, a pisztolyunkat is elővehetjük. Kártyákat minden körben húzunk, és ha megvan a megfelelő kombináció, kapunk pénzt. Ez így bizonytalan bevétel, tehát ha nyerni akarunk, kénytelenek leszünk revolverezni.

Aqua Garden
A kampány során közel négyezer támogató 32 millió japán jent gyűjtött össze.

A lövöldözés után íme, egy békésebb cucc: az Aqua Gardenben az a cél, hogy a mi akváriumunk legyen a legjobb a városban, ám ehhez csak egyetlen dolgozót tudunk alkalmazni. Hal-, hüllő- és növény-meeple-ket kell telepítenünk a vízbe, figyelni kell a tartályok oxigénellátottságát, meg arra is, hogy ne drága bohóchalakkal és teknősökkel etessük a cápákat. Persze ha nem akarunk élőlényekre költeni, elverhetjük a pénzt reklámra is, de akkor meg az lesz a gond, hogy nem igazán lesz mit nézniük azoknak, akiket a reklámokkal behúzunk. Tehát fontos egyensúlyban tartani a hirdetésre és az élőlényekre költött pénzt.

Fly-A-Way
Majdnem kilencszáz támogató egy nappal a kampány vége előtt már ötszörösen túlteljesítve a célt, közel 50 000 dollárt dobott össze.

A Fesztáv kirobbanó sikere már sejtette, hogy be fognak indulni a madaras játékok, amire kiváló példa a Fly-A-Way. Játékmenete kábé a Ticket to Ride és a Fesztáv kombinációjának felel meg. A játékosok vándormadarak útvonalait biztosítják, hogy a színükkel összekötik az induló és az érkező régiót, akár kerülőúton is. De persze azért nem ilyen egyszerű…

Folytatás a Tarsasjatekok.com 50. heti Kickstarter-ajánlójában

 

 

Előrendelhető a Fesztáv második kiegészítője – karácsonyra meg is jöhet

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva