Gaming

A PC-s Game Pass-ba is érkezik az EA Play, de jóval később mint ígérték!


A PC-s előfizetők csak később játszhatnak az EA játékaival!

A Microsoft komolyan felbolygatta a videojátékipar amúgy sem sekély vizét mikor bejelentette, hogy az Electronic Arts-al való megállapodásuk nyomán az EA Play szinte teljes egészében egybeolvad a Game Pass-al. A fúzió november közepén kezdetét is vette, mely során – először – az Xboxos előfizetők több mint 80 játékkal gazdagodtak – köztük is olyan címekkel, mint a Star Wars: Battlefront 1-2, a Jedi: Fallen Order, a The Sims 4, a FIFA és a Battlefield sorozat.

A PC-s összeolvadást a konzoloshoz képest egy hónappal későbbre, december 15-re ígérték, a Microsoft viszont igen szomorú hírrel szolgált a várakozó előfizetők számára.

A Game Pass és az EA Play PC-s összeolvadása decemberben már egészen biztosan elmarad!

Pontos dátumot egyelőre nem osztottak meg, csupán annyit tudni, hogy valamikor 2021-ben számíthatunk majd a számítógépes összefonódásra. A hivatalos indoklás szerint tovább tart a két szolgáltatást technikailag egy nevezőre hozni mint azt előzetesen tervezték, de nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy a PC-s előfizetők is mihamarabb bevethessék magukat a tucatnyi remek EA-s alkotás örömeibe.

Az EA Play kínálata viszont nem mindenki számára elérhető, azt ugyanis – Xboxon, PC-n és Androidon egyaránt – kizárólag a Game Pass Ultimate előfizetéssel rendelkezők élvezhetik.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva