Call of Duty

Minden, amit a Warzone és a Cold War első szezonjáról tudni kell!


Számtalan újdonsággal talál egymásra a két játék!

December 16-án végre kezdetét veszi a Warzone és a Cold War első közös szezonja, ami hatalmas adagnyi újdonságot hivatott a klasszikus Multiplayer és a Battle Royale módhoz adni. A Season One küszöbén ácsingózva érdemes lehet gyorsan átnézni, hogy mik várnak ránk várhatóan egy bitang nagy frissítés letöltését követően.

Warzone

A Warzone a 9 hónapnyi több szezonon átívelő pályafutása során talán még sosem frissült ekkorát, mint most. A játékosok holnap több mint 30 teljesen új fegyvert ragadhatnak majd magukhoz, kivéve persze, ha a Cold War-ban már megismerkedtek velük, akkor ugyanis nemhogy nem lesznek számukra idegenek, de még az elért szint és a feloldott kiegészítők is vándorolnak velük. Nem úgy, mint a működésük,

a Warzone alap játékmechanikája és ballisztikája ugyanis nem fog változni.

Mivel a Cold War nem ugrott vissza olyan hatalmasat a sztorijában akadnak majd olyan fegyverek, melyek már megtalálhatóak a Warzone-ban is, ezek a Modern Warfare változatoktól elszeparálva lesznek megtalálhatók, külön szintekkel, úgy pedig külön kiegészítőkkel.

A sokat pletykált új pályáról is lehullt már a lepel, mely a Black Ops módosított Alcatraz térképe lesz, immáron Rebirth Island néven. A sziget jóval kisebb mint Verdansk, így annál pörgősebb, úgy pedig kifejezetten izgalmas is lesz, melyre akár csapatostul  is beugorhatunk majd. Az új pálya mellé új játékmód is dukál, érkezik a Resurgence – erről itt olvashatsz részletesen -, ami egészen új színt hozhat majd a WZ-ben már kissé megfáradt játékosok számára.

A hideg börtönzuhanyt téli szabadságra küldő két új gulág is érkezik. Az egyik a Prison Block, ahol helyet kapott egy-egy fémdetektor, melyeken ha áthaladunk sípolva árulják el pozíciónk a szemben állónak. A másik pedig Nuketown egy érdekes és kisebb variánsa lesz, középen egy busszal természetesen – CoD veteránok tehát előnyben.

 

A gulág felépítése persze változatlan marad, így míg várjuk a sorunkat szórakoztathatjuk egymást, vagy kővel dobálhatjuk az épp harcolókat. Temészetesen új harci jármű nélkül sem maradunk, valamikor a szezon közben berepül majd az Attack Helicopter, oldalán egy-egy gépágyúval felszerelkezve. Ha kicsit erősnek érzed nem tévedsz, az Attack Helicopter az eddigi legerősebb járműnek ígérkezik a Warzone eddigi pályafutásában.

A Cold War Multiplayer és a Warzone játékosai egyaránt kapnak három új operátort: Vikhor “Stitch” Kuzmin, Wyatt “Bulldozer” Jones és Zeyna Ossou személyében. Míg előbbi már az első héten elérhető lesz, utóbbi kettő csak a szezon folyamán fog csak becsatlakozni mellé. 

Cold War

A Cold War-ba is érkeznek ám újdonságok, kapásból öt új fegyvernek örülhetünk: a MAC 10 SMG-nek, a Groza AR-nek, a Streetsweeper sörétesnek, illetve két melee típusúnak, a Sledgehammer – úttörő kalapácsnak és a Wakizashi katanának. Mellettük érkeznek újabb játékmódok is, mondhatni közkívánatra már az első héten fejest ugorhatunk a Prop Hunt-ba (6v6), mely magával hozza a Modern Warfare egyik legnépszerűbbikét, a 2v2 Gunfight-ot. A szezon későbbi részében pedig megérkezik a playlistbe a Dropkick is, ami hat-hat játékost ereszt egymásnak egy aktatáskát biztosítandó módban. A Zombi mókázásról sem feledkeztek meg, így a közeledő ünnepekre való tekintettel jön a Jingle Hells, később pedig a Cranked.

Érkezik a H.A.R.P. sorestreak is, ami a Modern Warfare Advanced UAV-jának feleltethető meg.

Nyolc új pályán ugorhatunk egymásnak:

  • Game Show (Gunfight)
  • ICBM (Gunfight)
  • KGB (Gunfight)
  • U-Bahn (Gunfight)
  • The Pines (6v6)
  • Raid (6v6)
  • Nuketown ‘84 Holiday (6v6)
  • Sanatorium (Fireteam)

A Fireteam Sanatorium pályáján egy új járműbe is pattanhatunk majd, méghozzá egy egészen sebes hajóba.

Új Prestige szintek és Prestige Shop (Activision-ről átemelve):

  • Level 50: New Prestige, Emblem, Prestige Key, Weapon Blueprint, and Battle Pass Tier Skip
  • Level 100: New Prestige, Emblem, Prestige Key, and Battle Pass Tier Skip
  • Level 150: New Prestige, Emblem, Prestige Key, and Battle Pass Tier Skip
  • Level 200: New Prestige, Emblem, Prestige Key, Battle Pass Tier Skip, Master Prestige Calling Card, and all Season Challenges unlocked
  • Level 250-1,000: New Prestige Key every 50 levels

Most, hogy a végére értünk már csak az a dolgunk, hogy megvárjuk a december 16-ai frissítést, amire már most jobb, ha felkészítjük magunkat, mivel még az Activision és a Treyarch is felhívta a figyelmünket annak várható nagy méretére. Továbbá arra is számíthatunk majd, hogy a két játék fúziója nem lesz zökkenőmentes, ezért könnyen előfordulhatnak kezdeti hibák és bugok, melyek kijavítását meggyorsítandó jelezhetjük az Activision arra vonatkozó Support felületein.

Holnap pedig időben érkezünk a patch notes-al is, addig is jó játékot nektek!

Egy 6 éves kisfiú több mint 4 millió forintot költött el játékon belüli mikrotranzakcióra!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva