Gaming

A Ruined King körökre osztott, izgalmas szerepjátékot hoz el a League of Legends legnagyobb rajongóinak!


Egyre nehezebb kivárni a jövő évi megjelenést.

Pontosan egy hónappal ezelőtt meséltünk nektek arról, hogy a Riot Games csapata tovább tágítja a League of Legends univerzumát egy körökre osztott szerepjátékkal, ami kedvenc hőseinket vadiúj formában fogja megmutatni. Ez lesz a Ruined King: A League of Legends Story, ami 2021-ben az összes előző és következő generációs konzolra, valamint PC-re egyaránt meg fog jelenni, ráadásul pár napja még egy hangulatos játékmenet videót is kapott.

A legújabb anyag láttán sokaknak egyből a Marvel Strike Force, vagy éppen a legendás South Park: Stick of Truth játékok ugorhatnak be, hiszen a Riot Games legfrissebb alkotásában is hasonlóan kell majd menedzselnünk a csapatunkban lévő hősöket és azok különleges képességeit. A fejlesztők ígérete szerint azonban nemcsak harcolni fogunk a nem mindennapi kaland során, hanem újabbnál újabb területeket fedezünk fel, különböző karakterekkel társaloghatunk és egyre nehezebb logikai fejtörőket is meg kell majd oldanunk.

A The Game Awards-os prezentáció során azt is elárulták a készítők, hogy a történetben előrehaladva egyre magasabb szintekre tudjuk fejleszteni karaktereinket, akik között a skillek megfelelő kombinálásával a lehető legnagyobb szinergiát kell megteremtenünk ahhoz, hogy a combosabb ellenfeleken is túljuthassunk. Amint pedig sikerül hőseinkkel egy újabb tapasztalati szintet elérni, teljes mértékben rajtunk fog állni, hogy hogyan a támadásainkat, vagy védekezésünket elősegítő értékeket növeljük a frissen megszerzett pontok szétosztásával.

A jól informált rajongók pedig már tudják, hogy csapatunkban már biztosan ott lesz Miss Fortune, Illaoi, Braum, Pyke, Ahri és Yasuo is, de nagy eséllyel még további, jól ismert arcok is szerepelni fognak a játékban. A fejlesztők legutóbbi tweetjéből pedig kiderült, hogy nem 2021 elején, hanem valamikor a következő év során fog megjelenni a Ruined King: A League of Legends Story, mivel a koronavírus miatt a megszokottnál jóval lassabban zajlanak a cégen belüli folyamatok.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva