Gaming

Elmebeteg horrorjáték roguelike elemekkel: Félelmetesen jónak ígérkezik a Returnal!


Izgalmas tavasznak nézünk elébe.

A Housemarque fejlesztőcsapata az elmúlt 25 év alatt már több alkalommal bebizonyította, hogy érdemes odafigyelni rájuk, hiszen olyan remek játékokat tettek le az asztalra, mint a Stardust, az Alienation és a Resogun. Ezúttal pedig egy igazi pszichológiai horrort fognak elhozni a PlayStation 5 tulajdonosoknak, ami láttán indokolttá válik pár csomagnyi felnőtt pelenka beszerzése.

A legújabb gyermeküknek számító Returnal a narratív történetmesélésre építő TPS lesz, amiben főszereplőnk, Selene egy borzasztóan félelmetes bolygón ragad, ahol szinte minden létező lény az életére tör. A roguelike játékokból már jól ismert metódushoz hasonlóan folyamatos újraéledések után egyre tovább fogunk jutni a sztoriban, ami alatt nemcsak izzasztó harcokban, hanem platformer elemekkel megspékelt felfedezésekben is lehet majd részünk.

A fejlesztők ígérete szerint természetesen itt is nagy hasznát fogjuk venni a PlayStation 5 SSD-jével minimálisra csökkenő töltési időknek, valamint a DualSense haptikus visszajelzéseivel is lehetőségünk lesz arra, hogy még jobban átélhessük az általuk megteremtett, különleges atmoszférát. Emellett az adaptív ravaszok is rendkívül jól fognak jönni az alternatív tüzelési móddal is rendelkező fegyverek használatakor, illetve az extrém mód realisztikusnak ígért 3D audióval a hangzásvilág is egészen zseniális lesz.

Szerencsére már nem is kell vészesen sokat várni arra, hogy végre kipróbálhassuk a Housemarque csapatának legújabb alkotását, hiszen a Returnal március 19-én fog megjelenni. Az egyébként pont elegendő idő lehet arra, hogy addigra már mindenki beszerezhesse a saját PlayStation 5 konzolját hozzá.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva