Gaming

Újra ocsmányságokat gyilkolhatunk a Left 4 Dead fejlesztőinek legújabb lövöldéjében!


Kellemesen hentelősnek néz ki a Back 4 Blood.

Lassan már idejét se tudjuk, hogy mióta várunk a Left 4 Dead folytatására, ám amíg ez nem történik meg, addig sem kell aggódnunk, hiszen a széria fejlesztői egy újabb gyöngyszemmel fogják megörvendeztetni a műfaj szerelmeseit. Ez lesz a Back 4 Blood, ami rengeteget merít a Turtle Rock Studios korábbi játékából, de reményeink szerint több ponton is felül fogja múlni azt.

Az inkább vicces, mintsem túlságosan félelmetes kooperatív FPS játékban összesen négyen állhatunk majd össze, hogy egymást támogatva verekedjük át magunkat az életünkre törő ocsmányságokon, amik között természetesen találni fogunk élőhalottakat és egyéb förmedvényeket is. Ilyen formában akár csoportosan is végigrongyolhatunk majd az egyjátékos kampányon, ami mellé fogunk kapni jóféle kompetitív többjátékos módot is, amiben barátainkkal, vagy akár barátaink ellen is játszhatunk.

A fejlesztők ráadásul bizonyos elemeket átemelnek a méltán népszerű roguelike játékokból, amiknek hála az újrajátszhatósági faktor is jelentősen megnő. Természetesen a többi népszerű kooperatív lövöldéhez hasonlóan itt is fogunk kapni rengeteg bevethető fegyvert, különleges kiegészítőt és képességet is, amik rendkívül sokat fognak segíteni a legszorultabb helyzetekben.

Annyira vészesen sokat már nem is kell várni a Back 4 Bloodra, hiszen a fejlesztők ígérete szerint 2021 júniusában fog debütálni az előző és a következő generációs PlayStation és XBOX konzolokon, valamint PC-n. Akit pedig teljesen lázba hozott a projekt, az már jelentkezhet is a játék zárt alfatesztjére, aminek első körére december 17. és december 21. között kerül majd sor.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva