Call of Duty

Új pályák, új fegyverek és új operátorok is érkezhetnek a Modern Warfare-ba!


Sokan fognak örülni, ha mindez igaznak bizonyul!

A Cold War megjelenésével számíthattunk arra, hogy az egyébként kiváltképp remekül sikerült Modern Warfare többjátékos módja a továbbiakban nem kap már kiemelt figyelmet. Az Infinity Ward nekiáll az új felvonás fejlesztésének, míg mások a Warzone útját egyengetik a Treyarch-al karöltve, akik a battle royale mód mellett a CW Multiplayer módját látják el folyamatos új tartalommal. A playlistek a Modern Warfare-ban ugyan még frissülnek, de nagyobb, szezon mértékű újdonságokkal várhatóan már nem fog frissülni.

A mai nap viszont a ModernWarzone-ként is ismeretes leaker, Doug Dagnabbit egészen ígéretes mennyiségű tartalomra bukkant a játék fájljai között, melyek hamarosan megérkezhetnek a mai napig töretlen népszerűségnek örvendő játékba.

Elmondása szerint két új operátor – köztük a közkedvelt Soap-al -, három teljesen új fegyver, illetve négy új pálya is jön majd, azt viszont nem tudni, hogy mikor és milyen formában. Az viszont egészen biztos, hogy az kozmetikumokon kívül a Warzone-ba egyelőre nem fog átkerülni semmi, az ugyanis már teljes mértékben a Cold War szezonjaihoz igazodik.

Hivatalosan persze nem erősítették meg mindezt, mindenesetre akár igaz is lehet, hiszen az Activision és az Infinity Ward korábban azt találta ígérni, hogy nem hagyják magára a Modern Warfare-t, és készülnek még újdonságokkal a 2019-es felvonás mellett maradó játékosok számára is.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva