Akciók

Az év egyik legnagyobb akciója vette kezdetét Xboxon!


Kezdetét vette az óriási Xboxos ünnepi leárazás!

Ahogyan korábban ígérték, úgy a mai napon kezdetét is vette az Xbox Store idei egyik legnagyobb leárazása. Az akcióban nemcsak az utóbbi idők legjobb játékai és azok kiegészítői kaptak helyet, de számos friss megjelenésre is lecsaphatunk, az eredeti ár töredékéért.

Az óriási leárazás a teljes ünnepi szezonban velünk lesz, december 18-tól egészen 2021. január 3-ig tart majd.

Többek között olyan játékokat zsákolhatunk be, mint a (pont most egy hétig ingyen kipróbálható) Call of Duty: Black Ops – Cold War, az Assassin’s Creed Valhalla – és az összes epizód + kiegészítők, a FIFA 21: David Beckham Edition, a Watch Dogs: Legion, Immortals: Fenyx Rising, Yakuza Like a Dragon, Dying Light: Ultimate Edition, Dragon Ball FighterZ, Sekiro: Shadows Die Twice, a Far Cry 4-5-New Dawn, Resident Evil összes, Bioshock Collection, Borderlands összes, Castlevania összes, az új Tomb Raider széria és sokan, nagyon sokan mások. Ha pedig az indie alkotásokra repülnénk rá egy jó bejgli előtt, vagy után, arra is meg lesz a lehetőségünk, ugyanis több tucat kapott helyet a legjobbakat tömörítő akcióban.

Továbbá bővült a Deals With Gold szekció is, de kiemelt akciót kaptak a Focus Home Interactive alkotások is olyan remek játékokkal az élen mint a Plague Tale: Innocence, The Surge 2 vagy a Vampyre.

Az akciókat a szokásos helyen az Xbox Store-ban, az Ajánlatok menüpont alatt találjátok!

Megjegyezném továbbá, hogy számos olyan játék akad az akciókban, melyek már megtalálhatóak a Game Pass kínálatában, vagy hamarosan be fognak kerülni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva