Counter Strike

Holnap lezárul a MEB CS:GO versenye, érkezik a BO5-ös nagydöntő!


Jön a finálé: BP Five - BEE, holnap 17 órától!

Múlt hétvégén lezajlott a Magyar Esport Bajnokság CS:GO Final Four szakaszának alsó ági döntője, így most hétvégén már a nagydöntő kerül terítékre. A legjobb magyar csapatok mérkőzéseit továbbra is a Metabro hozza el, ezúttal szombaton 17 órától!

Emlékeztető

Nemzeti Gaming és eSport Sportági Szövetség (NGES) által szervezett Magyar Esport Bajnokság (MEB) CS:GO versenye két nyílt kvalifikációt, egy zárt kvalifikációt és egy Final Four névre hallgató négyes tornát foglal magába.

A nyílt kvalifikációkról 2-2 csapat bejutott a zárt kvalifikációba, négy meghívott csapat mellé. Ebből a nyolcas mezőnyből négy csapat jutott tovább a végső szakaszra, ahol jelenleg is játszanak, méghozzá egymillió forintos összdíjazásért.

A verseny utolsó állomása november 28-án vette kezdetét és december 19-én, azaz a holnapi napon ér véget. A felső ági döntőben a Budapest Five 2:0-ra győzte le a Békéscsabai Esport Egyesület csapatát, ám utóbbi 3:0-ra hozta a Lenovo Legion Honvéd elleni alsó ági döntős meccsét, így ismét összecsaphatnak a Budapest Five-val.

A döntő

A Final Four összesen négy játéknapot ölel át, közte négy BO3-as és két BO5-ös mérkőzéssel. Mostanra már csak egy játéknap maradt, az utolsó mérkőzéssel, a BO5-ös nagydöntővel. A torna teljes összdíjazása nem kevesebb, mint 1 millió forint, melyből a győztes csapat 500 ezer forintot, míg a második helyezett 250 ezer forintot kaparinthat meg.

A döntő résztvevői:

  • Budapest Five: torzsi, kory, coolio, kolor, fleav (edző: gabesson)
  • Békéscsabai Esport Egyesület: gubi, ultra, nestlareN, remaiN, er9k (edző: pmk)

A történéseket továbbra is a Metabro csatornáján lehet majd figyelemmel kísérni. Találkozunk szombaton 17 órakor!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva