Gaming

Már nem kell sokat várni a Control újgenerációs kiadására!


Pár hónap és érkezik a next-gen Control!

A Remedy fejlesztői a nekik már igazán kijáró siker után sem ülnek a babérjaikon, sőt, talán még magasabb fokozatra is kapcsoltak. A letűnő konzolgenerációra tőlük szokatlan módon két remek játékot is készítettek, az Xbox-exkluzív Quantum Break-et és 2019 egyik, ha épp nem a legjobb címét, a Control-t. Ez utóbbival a legendás finn csapat megteremtette a saját univerzumát is, mellyel azonnal visszahozták Cauldron-lake mélyén 10 éve tetszhalott Alan Wake-et.

A Control ezáltal a stúdió egyik legfontosabb játékává nőtte ki magát, nem is csoda, hogy mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a következő játék leleplezéséig köztudatban tartsák. Ez jelen esetben annyit tesz, hogy számos másik játékhoz hasonlóan a Control is megkapja a maga következő generációs frissítését. A frissítés viszont nem ingyenes: az új konzolok visszafele kompatibilitásának hála a játék eredeti verziója ugyan tökéletesen játszható, viszont csak azok kapják meg a ray-tracinget, illetve a 60 fps-es Performance módot, akik az Ultimate Edition-t vásárolták meg.

2021. február 2-án digitálisan, március 2-án pedig dobozos formában is megjelenik a next-gen Control.

Előbbi beszerzéséhez egyik platformon sem kell mást tennünk, mint megvásárolni a Control: Ultimate Edition-t a PlayStation vagy az Xbox Store-ból, majd megjelenéskor letölteni a frissítést, utóbbi esetében pedig értelem szerűen a legközelebbi konzolboltig kell elsétálnunk. A speciális, bővített kiadás természetesen nem csak ennyiből áll, mindkét sztori kiegészítőt – az FBC mélyére ásó The Foundation-t és Alant feltámasztó AWE-t is – tartalmazza.

Kiemelendő, hogy az Xbox Game Pass ugyan tartalmazza az alapjátékot, az előfizetők a next-gen frissítést csak a bővített kiadást megvásárolva kapják meg. Még szerencse, hogy az Xbox ünnepi akciójában az eredeti ár töredékéért szerezhető be.

A Control is megjelenik az újgenerációs konzolokra!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva