Gaming

Xboxra is megjelenik az Among Us, méghozzá nem is akárhogyan!


Nem kell már sokat várni az Xboxos imposztorokra sem!

Az Among Us kétségtelenül 2020. legnagyobb meglepetése (szorosan kézen fogva a Fall Guys-al), ami az két évvel az eredeti megjelenését követően vált a világ egyik legnépszerűbb játékává. A játékot fejlesztő InnerSloth csapata már javában dolgozott a második felvonáson mikor fejbe kólintotta őket a hirtelen jött siker, így egy jókora huszárvágással leállították a folytatás készültét, hogy figyelmüket a 2018-as eredeti felé fordítsák.

A játék jelenleg PC-n és mobilokon érhető csak el – utóbbin méghozzá ingyenesen -, Xboxon és PlayStation-ön ezzel szemben nincs jelen. Ennek oka valószínűleg a fejlesztésekhez szükséges források hiánya lehetett, ami mostanában bizonyára nem okoz már problémát, ezért egy ideje tudhatjuk, hogy előbb vagy utóbb, de biztosan megérkezik konzolokra is.

Az Xboxos játékosok pedig már készülhetnek is, ugyanis 2021-ben (remélhetőleg az elején) Xboxra is megérkezik az imposztorvadászat! És ez még nem minden, az Among Us ugyanis a megjelenése napjától az Xbox Game Pass kínálatába is bekerül!

Mindezt az Xbox hivatalos Twitter fiókján erősítették meg, ünnepelvén a játék PC-s Game Pass-ba való bekerülését. Azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor érkezik, abban viszont teljesen biztosak lehetünk, hogy a régi és az új generáción egyaránt elérhető lesz, valószínűleg cross-gen crossplay-el megtámogatva.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva