Gaming

A Cyberpunk 2077 fejlesztői is fellázadtak a játékosok megtévesztése és az embertelen munkakörülmények miatt!


A korábban elkövetett hibák most újra felszínre törtek.

Még szeptember végén a völgyben nyíló kerti virágok helyett arról írtunk nektek, hogy a Cyberpunk 2077 fejlesztőinek 80-90 órás munkaheteket kell lenyomniuk ahhoz, hogy a játék megfelelő formában készülhessen el. Ráadásul voltak közöttük olyanok, akik 6 napos munkaheteket toltak már egy éve, pedig mára már mindannyian tudjuk, hogy a PC-s verziót leszámítva ez pontosan mire is volt elegendő.

A CD Projekt Red elismerte, hogy nem fordítottak elég időt a Cyberpunk 2077 konzolos változataira!

Nyilvánvalóan ebben a formában nem kellett volna kiadni a játékot, amit ugyan folyamatosan javítgatni fognak, de továbbra is kérdéses az előző konzolgenerációs létjogosultsága. Erre ráerősítettek a minap a fejlesztők is, akikről kiderült, hogy teljesen fel vannak háborodva a vezetőség elhibázott döntései miatt, hiszen éveken keresztül dolgoztak a Cyberpunkon, ami pozitív értelemben igazán nagyot szólhatott volna, viszont helyette pont azokat szidják miatta, akik amúgy rengeteg időt és energiát beletettek a projektbe.

Útközben az is kiderült, hogy a fejlesztőcsapat temérdek alkalommal egyszerűen irreális határidőket kapott, aminek meg is lett a böjtje, ugyanis hiába adtak el 8 milliót a Cyberpunk 2077-ből, nagyon sok játékos inkább visszakérte a pénzét, mint hogy egy bugos, becrashelő és nem optimálisan futó játékkal töltse az idejét. Az egyik belsős megbeszélésen az is felmerült, hogy érdekes, hogy a játékban a munkavállalókat kizsigerelő cégeket kritizálják, amikor a CD Projekt ugyanezt csinálja – több esetben már évek óta – a saját alkalmazottaival és a korábbi ígéretek ellenére ez azóta sem változott.

Mindezek fényében nem meglepő, hogy többek szerint leghamarabb 2021-ben kellett volna a Cyberpunk 2077-nek megjelennie, hiszen egy ekkora kaliberű játék kifaszázásához sokkal több időre van szükség. Nagyon kíváncsiak leszünk, hogy az újabb javítások után hogyan fog muzsikálni a CD Projekt alkotása az előző generációs konzolokon, csak aztán nehogy az legyen, hogy emészthető formában valóban csak PC-n és XBOX Series, valamint PlayStation 5 gépeken lehet majd nyomulni vele.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva