Counter Strike

Interjú közben jelentette be Twistzz, hogy kilép a Liquidből!


Három és fél év játék után távozik a csapattól.

A mindössze 21 éves sztárjátékos 3 és fél év játék után hagyja ott a Liquid szervezetét. A helyére valószínűleg a MIBR ex-irányító-AWP-se érkezik ideiglenesen, azaz FalleN. A döntést az IEM Global Challenge 3:0-ás elvesztése után, az interjú közben hozta nyilvánosságra a kanadai.

“Ez volt az utolsó meccsem a Liquiddel. Remélem jövőre egy új “otthonból” térhetek vissza. […] Közös döntés volt miután megnéztünk néhány dolgot, és szerintem ez a legjobb mindkét félnek.” – mesélte Twistzz az elemzőknek.

Az idei év nem volt tökéletes a Liquidnek, és akkor még finoman fogalmaztam. 15 tornából mindössze 1-et tudtak megnyerni, nem tudták kvalifikálni magukat a BLAST Premier Fall Finals-re, a DreamHack Masters Winterről az utolsó helyen estek ki – csak hogy néhány eredményt említsünk. Amióta a csapat Európába utazott, Twistzz ratingje 0.97 környékén mozog, ami a második legrosszabb a csapattól. Az arany-éra 2019 első felében volt, számtalan címet nyertek meg zsinórban. Abban az évben az év végi játékos rangsorban Twistzz a 9. helyet kapta meg. Hogy hol folytatja a sztár, arról csak találgatni lehet. Bőven benne van a pakliban, hogy Európában képzeli el a jövőjét.

Az ő helyére pedig valószínűleg FalleN érkezik ideiglenesen, aki az elmúlt 3 hónapban a MIBR kispadján ül szolidaritásból, miután a társait kirakták az együttesből. Ez lehet az első olyan csapata a brazil sztárnak, ahol nem brazil többséggel játszik.

Ha valóban érkezik a legenda beugrónak, így fog kinézni a Liquid lineupja:

United States Jonathan “⁠EliGE⁠” Jablonowski
Canada Keith “⁠NAF⁠” Markovic
United States Jake “⁠Stewie2K⁠” Yip
United States Michael “⁠Grim⁠” Wince
Brazil Gabriel “⁠FalleN⁠” Toledo

United States Jason “⁠moses⁠” O’Toole (coach)

Canada Russel “⁠Twistzz⁠” Van Dulken (benched)

Borítókép és forrás: hltv.org

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva