Counter Strike

Amerikai női CS:GO csapatot fog coacholni flashie, a CLG Redhez igazol!


A világ egyik legjobb női csapatának magyar edzője lesz.

A magyar CS:GO történelmet írt Bea “Flashie” Viktor, aki coachként igazolt a nagy múltú CLG Red csapatához. A Counter Logic Gaming 2015 óta birtokol csaj csapatot, a jelenlegi felállásból di^ még az első lineupban is benne volt. Érdekesség, anno 2016-ban a Copenhagen Games-en a csapat kikapott a Team Secrettől, amiben ott játszott a magyar Keszeli “Nylon” Nikolett is.

Flashie-nek megszűnt a szerződése a Budapest Five csapatával, ahol három hónapot töltött a kispadon. Úgy tűnik ez időszak alatt már kutatta az új lehetőségeket, ugyanis egyből érkezett a bejelentés:

A CLG Red pont tegnap nyerte meg a DreamHack Showdown Winter 2020 Amerikát, annak a versenynek az amerikai szakaszát, aminek az európai megfelelőjében Kesszike negyedikként végzett a Project C-vel. Történt is egy igen érdekes, már-már 18+os jelenet:

“Nagyon várom, hogy elkezdjük a közös munkát. Elég profi a légkör illetve a csapat mögött álló személyzet is. Minden adott arra, hogy óriási fejlődést érjünk el a csapattal és majd bejuthassunk az NA MDL-be. Próbálom minden eddigi tapasztalatom kamatoztatni, hogy ez sikerüljön. Szeretnek minél több új dolgot tanulni, hogy egyre jobb és jobb edző legyek.” – mesélte nekünk flashie

Sok sikert kívánunk a csapattal eltöltött munkához!

Borítókép: CLG

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva