Valorant

Végéhez ért a Magyar Esport Kupa, jön a Valorant verseny fináléja!


Ma délután 17 órakor tapadjatok a képernyőre!

Múlt héten elstartolt a Magyar Esport Kupa Valorant Final Four szakasza, tegnap pedig folytatódtak a küzdelmek. A Necrotic Esports-tól már korábban búcsút intettünk, mostanra pedig a Team Up-tól is, amely harmadik helyen zárta a versenyt. A mai napon már a nagydöntő érkezik, amit az eddigiekhez hasonlóan a Metabro csatornáján találhattok meg, kezdés 17 órakor!

Emlékeztető

Nemzeti Gaming és Esport Sportági Szövetség (NGES) által szervezett Magyar Esport Kupa (MEK) Valorant versenye két nyílt kvalifikációt és egy Final Four névre hallgató négyes tornát foglal magába.

A nyílt kvalifikációkról 2-2 csapat jutott be a végső szakaszra, ahol jelenleg is játszanak, méghozzá egymillió forintos összdíjazásért. Negyedik helyen a Necrotic Esports zárt, amely 100 ezer forintot eredményezett a csapatnak, míg a Team Up lett a harmadik, ezzel GabsoN-ék jutalma 150 ezer forint lett.

A rájátszás ágrajza (Liquipedia).

A döntő

A Final Four összesen négy játéknapot ölel át, közte négy BO3-as és két BO5-ös mérkőzéssel. Mostanra már csak egy játéknap maradt, az utolsó mérkőzéssel, a BO5-ös nagydöntővel. A torna teljes összdíjazása nem kevesebb, mint 1 millió forint, melyből a győztes csapat 500 ezer forintot, míg a második helyezett 250 ezer forintot kaparinthat meg.

Mivel a need more DM felső ágról érkezett a fináléba, ezért Barcode és csapata egy pálya előnnyel kezdik meg a mérkőzést. Ez azt jelenti, hogy nekik kettő, a THR-nek viszont három nyert pályára van szükség a végső győzelem eléréséhez.

A döntő résztvevői:

  • need more DM: Tigene, Barcode, crazyd33R, bzt, hussaR (edző: V1CE)
  • iPon Team Horizon Reapers: Lana, specimen, ikke, kwixy, szimpli

A történéseket továbbra is a Metabro csatornáján lehet majd figyelemmel kísérni. Szurkoljatok kedvenc csapatotoknak, találkozunk ma délután 17 órakor!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva