Gaming

Egy igazán remek címmel az élen érkeznek a januári ingyenes Gold játékok!


Íme 2021 első ingyenes Xbox Live Gold játékai!

Az utóbbi időben a Microsoft túlzottan nem erőltette meg magát, ha az ingyenes Xbox Live Gold játékokról van szó. Ennek nyilvánvaló oka a Game Pass és a Game Pass Ultimate előfizetés felé való terelés lehet, melynek elérhető kínálata hétről hétre egyre nagyobb és impozánsabb, ellenben a Gold előfizetés mellé adott címekkel. A fókusz tehát egyértelműen már nem a régi Gold modellen van, melynek kezét fokozatosan engedik el.

Ezen a tendencián vélhetőleg nem a januári ingyenes játékok fognak változtatni, még ha az egyik az utóbbi idők egyik, ha nem a legjobb horror puzzle-platformere. 

A 2021-et nyitó első ajándék Gold címek közül három régebbi – két Xbox 360: Dead Rising, The King of Fighters XIII, és egy pedig Xbox Classic: Breakdown – alkotás, melyek ugyan nem rosszak, nem ezek fogják maradásra bírni az előfizetőket. A harmadik, mint már említettem egy igazán remek játék, egyenesen a Little Big Planet-et is szállító Tarsier Studios műhelyéből, a Little Nightmares. Ezt az igazán egyedi horror platformert mindenkinek tudom ajánlani, különösképp azoknak, akik szeretik, vagy egyenesen imádják a Limbo-t és az Inside-ot, ugyanis ez esetben is egy igen sötét tónusú társadalomkritikáról lesz szó, hangulati átfedések tehát könnyen előfordulhatnak.

  • Little Nightmares: január 1-31.
  • Dead Rising: január 16 – február 15.
  • The King of Fighters XIII: január 1-15.
  • Breakdown: január 16-31.

A játékokat Xbox Live Gold és Game Pass Ultimate előfizetés ellenében lehet letölteni Xbox One és Xbox Series konzolokon.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva