Akciók

Hatalmas kedvezményekkel, ajándékkártyákkal és közönségszavazással indult a Steam karácsonyi vására!


Megint lesz mire elverni a nehezen megszerzett forintjainkat.

Most már tényleg az ajtón kopogtatnak az ünnepek, ami a legtöbb gamer számára azt jelenti, hogy még több időt tud fordítani a kedvenc, vagy éppen a frissen megszerzett játékaira. Ebben segít az Epic Games Store karácsonyi akciója és most már a Steam vására is, ahol rengeteg alkotást tudunk egyszerűen nagyszerű áron megvásárolni.

A rendhagyó leárazás a korábbi években metódusnál maradva jó sokáig velünk lesz, ugyanis december 22-től egészen január 5. (kedd) 19 óráig fog tartani, ami pont elegendő idő arra, hogy magunk mellett a játékgyűjteményünket is felhizlalhassuk. Ehhez remek ajánlatokból biztosan nem lesz hiány, hiszen jelenleg például a GTA V 15 euróért, a Hades 16.79 euróért, a Monster Hunter World 19.79 euróért, a DOOM Eternal ugyancsak ennyiért, a Horizon Zero Dawn Complete Edition pedig 40 euróért lehet a miénk.

Egyúttal visszatért a sokak által már jól ismert Steam Awards is, amiben összesen 10 kategóriában szavazhatunk az idei legjobb alkotásokra egészen január 3. 18 óráig. Így többek közt leadhatjuk a voksunkat az év legjobb játékára, a legjobb történettel rendelkezőre, a legszebbre és a leginnovatívabb játékmenettel bíróra, de arra is, amit barátokkal a legjobb játszani.

Szavazatainkért cserébe pedig ajándékkártyákat kapunk, amiket összegyűjtve egyedi kitűzőket készíthetünk, vagy akár tovább is adhatjuk őket a virtuális piactéren. Érdemes egyébként minden nap megnézni Steamen az akciós kínálatot, hiszen folyamatosan újabbnál újabb ajánlatokkal fognak várni minket.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva