Gaming

Megérkezett az újabb Cyberpunk frissítés, ami egy igazán égető hibát is javít!


Szentestén még megleptek minket egy javítással!

Röviddel a legutóbbi nagyobb frissítés után megérkezett a következő, az 1.06-os javítócsomag, amely egy egészen fontos, az elmúlt pár napban felbukkant hibát is kijavít.

A PC-n 500 MB – 3 GB, konzolon 15 GB-ot (?) kóstáló csomag letöltése után már nem találkozunk a 8 MB-ot meghaladó mentések korruptálódásával.

Továbbá csiszoltak a konzolok változatok stabilitásán is – részletezés híján jelentsen ez bármit -, illetve a fejlesztők elmondása szerint már jóval kevesebb összeomlásokba fogunk belefutni. Xbox One és PS4-es alapgépeken már többé-kevésbé játszható állapotba rázták, az 1.06-os update után több újabb hiba is felütötte fejét, melyeket elméletileg az 1.05-tel már kijavítottak. Akkor ugyanis valamelyest sikerült stabilizálni a képfrissítést, ami nem csökkent már a kritikus szint alá, most viszont többször is előfordult, hogy indokolatlan helyzetekben 10 – vagy még annál is kevesebb fps-re zuhant be, ami sokszor több percig ki is tartott, majd egy csapásra tovaszállt.

A CD Projekt Red következő nagy frissítésére valószínűleg az ünnepek utánig várnunk kell, akkor viszont ennél jóval nagyobb adagra számíthatunk, a CD Projekt Red ugyanis biztosított mindenkit, hogy februárig kipofozzák a jobb sorsra érdemes Cyberpunk 2077-et.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva