Gaming

Wonder Woman és az Xbox összefogott a kórházban fekvő gyermekek karácsonyáért!


Wonder Woman és az Xbox egyesíti erejét a beteg gyermekek karácsonyáért!

A koronavírus-járvány közepette sokan könnyen megfeledkeznek hasonlóan fontos ügyekről, Gal Gadot, a Warner, a Microsoft Xbox és a Gamers Outreach szervezet viszont gondoskodik arról, hogy legalább egy kiemelt ügyre felhívják a figyelmet mielőtt még 2021-re fordulnánk. A színésznő legújabb filmjének, a Wonder Woman ’84 december 25-ei premierjének apropójából 10 amerikai gyermekkórháznak adományoznak speciális GO Kartokat, hogy az ünnepeket is ott töltő gyerekek karácsonya valamelyest elviselhetőbben teljen.

A GO Kartok képernyővel felszerelt műanyag borítással ellátott igen mobilis, viszonylag könnyen hordozható multimédiás kocsik, melyet a Gamers Outreach segélyszervezet fejlesztett ki a kórházban sok időt eltöltő gyerekek számára. Most ezekbe a kocsikba szerelnek egy-egy Xbox Series S konzolt, melyek mellé két egyedi WW’84 inspirálta kontrollert, HBO Max előfizetést és egy gyerekeknek szóló üzenetet mellékelnek személyesen Gal Gadot-tól.

A Microsoft és a Wonder Woman teljes stábja ezáltal reméli, hogy legalább egy kicsit elviselhetőbbé teszi a gyermekek kórházban töltött karácsonyát.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva