Gaming

A Diablo mobilos és tabletes változatát nemsokára Te is kipróbálhatod!


Az igazi rajongóknak kötelező darab lesz.

A legtöbb Blizzard rajongó fejében még élénken élhet az a pillanat, amikor a BlizzConon mindenki abban bízott, hogy végre a régóta várt Diablo 4-et fogják bejelenteni, de helyette “csak” a mobilokon és tableteken játszható Diablo Immortalt leplezték le. Azóta azonban már sok víz lefolyt a Dunán, így augusztusban egy valóban hangulatos előzetessel már megcsodálhattuk a készülő alkotást, most pedig újabb játékmenet videókon nézhetjük meg mozgás közben.

A hozzánk hasonlóan egyelőre még alfa állapotban lévő Diablo Immortal első ránézésre is a kiköpött mása a 2012-ben megjelent Diablo 3-nak, amit természetesen igyekeznek minél jobban a hordozható eszközökre igazítani. Már a League of Legends Wild Rift esetén is megtapasztalhattuk, hogy irányítást tekintve mennyire jól tudnak működni a képernyőre kipakolt virtuális gombok, amik az Immortal esetén is remekül tudják majd helyettesíteni az egér-billentyűzet kombót, ha szeretnénk utazás közben, vagy a kanapén elterülve démonokra vadászni kicsit.

Az eddigi tesztek alapján ráadásul többen annyira szerették a játékot, hogy sajnálják, hogy PC-n nem lehet nyomulni vele, bár ugye arra meg ott lesz a Diablo 4, ami vissza fog térni az első két rész felejthetetlen atmoszférájához. A Diablo Immortal elhoz mindent, amiért a szériát szeretjük, azaz egyre több ellenfél leöléséért egyre erősebb cuccokat fogunk kapni, amit a kor igényeinek megfelelően egy jóféle Battle Pass rendszer is ki fog egészíteni.

Hangulatában pedig a második rész boss runokkal átitatott időszakát fogja megidézni, amit majd egyedül, vagy egyszerre akár 4-en is élvezhetünk. További jó hír, hogy az alfaváltozat megjelenésével egyre több játékos próbálhatja ki a Diablo Immortalt, úgyhogy reményeink szerint hamarosan mi is közéjük fogunk tartozni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva