Akciók

Ajándék játékokkal, nyereményjátékkal és pénztárcabarát leárazásokkal érkezett meg a Fanatical téli vásárja!


Náluk is megéri alaposan körbenézni.

Bár a gamerek többsége valószínűleg az átlagnál könnyebben vészelhette át ezt az évet, most mindegyikük számára több idő van arra, hogy hódolhasson kedvenc szenvedélyének. Ebben segíthetnek a legnagyobb digitális áruházak karácsonyi akciói, amik alatt sokszor egészen durván leárazott és ingyenes játékokat egyaránt bezsebelhetünk.

Ingyen játékokkal, 10 dolláros kuponnal és óriási leárazásokkal indult el az Epic Games Store karácsonyi akciója!

A későn érkezőknek mindenképpen fontos megjegyezni, hogy emiatt nap mint nap érdemes figyelni az Epic Games Store-t a kihagyhatatlan akciókért, ahogy a Valve közkedvelt platformját, a Steamet, valamint a GOG.com-ot is, hiszen a folyamatosan frissülő kínálatukban újabbnál újabb gyöngyszemekre lehet lecsapni. Hozzájuk csatlakozott a Fanatical téli vásárja, amin január elejéig több mint 1000 akciós alkotás közül válogathatunk kedvünkre.

Így például a PAYDAY 2 csupán 1 euróért, a F1 2019 5.09 euróért, a DOOM 5.19 euróért, a legendás Quake Collection 6.49 euróért, a Rainbow Six Siege 8.7 euróért, a Far Cry 5 csak 10.49 euróért, a Ghostrunner 18.89 euróért, míg a Detroit Become Human pedig 24.33 euróért lehet a miénk. Ráadásul, ha 10 dollár/euró felett vásárolunk, akkor automatikusan ingyen játékok ütik a markunkat, amik között ugyancsak találhatunk kellemes alkotásokat.

Hatalmas kedvezményekkel, ajándékkártyákkal és közönségszavazással indult a Steam karácsonyi vására!

Mindezt pedig megfejelték különleges karácsonyi nyereményjátékukkal, amiben több mint félmillió forint összértékű gaming ajándékokat lehet megszerezni. Ehhez pedig csak párat kell kattintani, úgyhogy mindenképpen érdemes élni vele.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva